ΑρχικήGossipΗ γη της ελιάς spoiler: «Κάτι θα γίνει στον γάμο της Ιουλίας...

Η γη της ελιάς spoiler: «Κάτι θα γίνει στον γάμο της Ιουλίας με τον Στάθη…»

Δημοσιεύθηκε:

Ημέρα γάμου είναι η σημερινή 14/10, για τη Γη της ελιάς, με την Ιουλία και τον Στάθη να ανεβαίνουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Buongiorno και μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά, ενώ στην εκπομπή παρενέβη και ο… γαμπρός, Πασχάλης Τσαρούχας, ή Στάθης Καπερνάνος στον ρόλο.

«Σήμερα παντρευόμαστε με τον Στάθη, δεν ξέρω πόσο θα…. Κρατήσει. Θα περάσουμε ωραία στον γάμο αλλά μπορεί κάτι να γίνει και να έχουμε ανατροπές. Ανοίγονται πολλά θέματα. Έχουμε εξαφανίσεις, θανάτους, έρωτες καινούριους, πολλά. Είναι το δεύτερο σπίτι μου η δουλειά, δεν το αισθάνομαι ως δουλειά. Έχω κάνει και μία σειρά στην Ιταλία αλλά όχι κάτι που να έχει διάρκεια. Δεν έχω κάνει δραματική σειρά όπως είναι η «Γη της Ελιάς» με τέτοια επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Στην εκπομπή παρενέβη ο…..γαμπρός… Στάθης Καπερνάρος, κατά κόσμον Πασχάλης Τσαρούχας. «Μέχρι τον 6ο κύκλο έχουμε να κάνουμε πράγματα. Έχουμε να μάθουμε πράγματα για την Αριάδνη και τον Κουράκο. Σήμερα είχα την σκηνή με τον Κουράκο στο γραφείο του», ανέφερε δίνοντας ένα δυνατό spoiler.

 

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Στον Λίβανο δεκάδες μπετονιέρες από το Ισραήλ – Έτοιμες να θάψουν στο τσιμέντο τα τούνελ της Χεζμπολάχ

Ανάμεσα στα άρματα μάχης, τα θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού αλλά και τις μπουλντόζες που...

Ο καιρός σήμερα: Συννεφιές, πτώση της θερμοκρασίας και δυνατοί άνεμοι – Η πρόγνωση

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου θα είναι καλός σε όλη τη χώρα. Το...

Η κυβέρνηση ανακάλυψε τον παράνομο πλουτισμό στα…φιλοδωρήματα των σερβιτόρων και των ντελιβεράδων – Για τα υπερκέρδη των καρτέλ στην ενέργεια και στα τρόφιμα …τσιμουδιά!

Του Σπύρου Καπετανάκου Ιστορίες καθημερινής φορολογικής τρέλας! Κουβέντα, όμως, για τα υπερκέρδη του καρτέλ της ενέργειας,...

Οι New York Times “αποκαλύπτουν” τα σχέδια του Νετανιάχου: Ποιους στόχους θα περιλαμβάνει η επίθεση κατά του Ιράν;

Έναν ευρύ κατάλογο στρατιωτικών στόχων στο εσωτερικό του Ιράν, αλλά ακόμη και εγκαταστάσεις που...

Περισσότερα