ΑρχικήΕλλάδαΕτρεχε με 170 χλμ/ώρα το αυτοκίνητο των Ρομά που σκότωσε τη μητέρα...

Ετρεχε με 170 χλμ/ώρα το αυτοκίνητο των Ρομά που σκότωσε τη μητέρα δύο παιδιών

Δημοσιεύθηκε:

Με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων την ώρα κινούνταν το αυτοκίνητο των Ρομά στη Νέα Κίο, όταν συγκρούστηκε με το όχημα της 38χρονης μητέρας δύο παιδιών, Νάντιας Καλογεροπούλου, προκαλώντας τον θάνατό της. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Σύμφωνα με το Live News του Mega, η ανάλυση του βίντεο έδειξε ότι το αυτοκίνητο των Ρομά είχε αναπτύξει την ταχύτητα των 170 χιλιομέτρων, καθιστώντας τη σύγκρουση αναπόφευκτη.

Η Νάντια Καλογεροπούλου, οδηγώντας το αυτοκίνητό της στις 2 το μεσημέρι, κατευθυνόταν προς τη δουλειά της όταν το όχημα των Ρομά, κάνοντας προσπέραση και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, τη χτύπησε πλαγιομετωπικά. Παρά την προσπάθεια του οδηγού να φρενάρει, η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη λόγω της υψηλής ταχύτητας.

«Δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης, το φρενάρισμα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το ατύχημα», ανέφερε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που διαπίστωσε τον θάνατο της Νάντιας.

Το δυστύχημα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την έλλειψη μέτρων από την Πολιτεία. Παρά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε την Κυριακή και τις διάφορες ενέργειες των κατοίκων, καταγγέλλουν αδιαφορία από τις αρχές.

Η απώλεια της Νάντιας Καλογεροπούλου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, η οποία ζητά δικαιοσύνη και αυστηρότερα μέτρα για την πρόληψη παρόμοιων ατυχημάτων στο μέλλον.

Τελευταία νέα

Δικαστική απόφαση: Ένοχος ο 46χρονος Αλβανός για τη δολοφονία του 50χρονου έξω από βενζινάδικο

Σε κάθειρξη 13 ετών καταδικάστηκε ένας 46χρονος Αλβανός που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία ενός...

Νιγηρία: Έκρηξη βυτιοφόρου σκορπά τον θάνατο σε 140 ανθρώπους και δεκάδες τραυματίες

Τραγωδία στη βορειοδυτική Νιγηρία, καθώς εξερράγη βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα. Ο αριθμός των θυμάτων από...

Σολτς: Ισχυρή στήριξη στο Ισραήλ με συνεχιζόμενες προμήθειες όπλων

Το Ισραήλ μπορεί να υπολογίζει στην στήριξή μας, τόνισε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και...

«Η Ρωσία επαναστατεί στην εξαγωγή LNG με πυρηνοκίνητα υποβρύχια

Η Ρωσία άρχισε να σχεδιάζει πυρηνοκίνητα υποβρύχια για να εξάγει υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG)...

Περισσότερα

Δικαστική απόφαση: Ένοχος ο 46χρονος Αλβανός για τη δολοφονία του 50χρονου έξω από βενζινάδικο

Σε κάθειρξη 13 ετών καταδικάστηκε ένας 46χρονος Αλβανός που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία ενός...