ΑρχικήΕλλάδαΘρίλερ στην υπόθεση Μπάμπη Μουραλασβίλι: Ανακαλύφθηκαν οστά κοντά στο σημείο της εξαφάνισης

Θρίλερ στην υπόθεση Μπάμπη Μουραλασβίλι: Ανακαλύφθηκαν οστά κοντά στο σημείο της εξαφάνισης

Δημοσιεύθηκε:

Ο Συναγερμός έχει σημειωθεί στις Αρχές της Θεσσαλονίκης μετά την ανακάλυψη των οστών σε χωράφι, πολύ κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε πριν από δύο χρόνια ο 41χρονος Μπάμπης Μουραλασβίλι. Η υπόθεση αυτή έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς η οικογένεια και οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις.

Τα οστά εντοπίστηκαν μόλις 150 μέτρα από το σημείο του τροχαίου που σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδήγησε ο Μουραλασβίλι εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου, κοντά στο χωριό Πολύχρονο Χαλκιδικής. Μαζί με τα οστά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα πορτοφόλι.

Αμέσως μετά την ανακάλυψη, τα οστά περισυλλέγησαν και εστάλησαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία ταυτοποίησης μέσω DNA. Η οικογένεια του Μπάμπη Μουραλασβίλι έχει στραφεί στην εκπομπή “Τούνελ” για να αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με την εξαφάνιση του 41χρονου.

Η αδελφή του Μπάμπη, μιλώντας στο «Τούνελ», εξέφρασε την αγωνία της για τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης: «Περιμένουμε την επίσημη ταυτοποίηση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι αυτός, αλλά τα ευρήματα οδηγούν στον αδελφό μου», δήλωσε. 

Οι έρευνες είχαν διεξαχθεί εκτενώς στην περιοχή από εθελοντές και Αρχές, αλλά δεν είχαν αποφέρει αποτελέσματα μέχρι τώρα. Η ανακάλυψη των οστών έχει προσθέσει νέα διάσταση στην υπόθεση και έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Η υπόθεση του Μπάμπη Μουραλασβίλι είχε προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον και ανησυχία, και η νέα αυτή εξέλιξη επαναφέρει στο προσκήνιο τις αναζητήσεις και τις προσπάθειες για την επίλυσή της.

Καθώς οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα, η οικογένεια ελπίζει για μια θετική εξέλιξη που θα ρίξει φως στην τύχη του αγαπημένου τους προσώπου. Η αναμονή είναι δύσκολη, αλλά η επιθυμία για την αλήθεια είναι ισχυρή.

Τελευταία νέα

Κωστας Καλτσης: Κάνουν «γαργάρα» το σκάνδαλο του Καχριμάνη στον Γράμμο!

Δεν έχει ζητηθεί, ούτε εκδόθηκε άδεια για τη διάνοιξη του δρόμου στον Γράμμο με...

Η Γη της Ελιάς ταξιδεύει στο Μονακό! Η απόδραση αναψυχής φέρνει ανατροπές και συγκρούσεις…

Η δημοφιλής σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, άνοιξε τα φτερά της και ταξίδεψε...

Θεοφανία Παπαθωμά: Η επική της απάντηση όταν τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» . Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Άρης...

ΣΚΑΪ: Στην αντεπίθεση – Τι εκπομπή συζητιέται και τι αποτίμηση κάνει για τα προγράμματά του;

Ο ΣΚΑΪ τη φετινή σεζόν έχει επιλέξει να μην έχει ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο...

Περισσότερα