ΑρχικήGossipFipster: «Πέρασα δύσκολα αυτή την εβδομάδα, δεν ήθελα να βγαίνω από το...

Fipster: «Πέρασα δύσκολα αυτή την εβδομάδα, δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι μου»

Δημοσιεύθηκε:

Την αυτοκριτική του μέσα από μια μακρά εξομολόγηση έκανε ο Fipster μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τις τελευταίες ημέρες κλείστηκε στο σπίτι του τις περισσότερες ημέρες όπως αποκάλυψε και έκανε λόγο για παρεξηγήσεις που αντί να λυθούν δημιουργήθηκαν καινούριες από την ανάγκη του να λύσει το πρόβλημα τη στιγμή που προκύπτει.

«Πέρασα αρκετά δύσκολα αυτή την εβδομάδα. Τις περισσότερες μέρες δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι μου. Όσες φορές βγήκα, το έκανα αναγκαστικά. Κι επειδή λαμβάνω συχνά ερωτήσεις τύπου “τι κάνεις όταν δεν είσαι καλά”, είπα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.
Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει αρκετές φορές θύμα κάποιων χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μου. Εννοώ ότι σαν άνθρωπος όταν νιώθω ότι έχω πληγώσει άθελά μου κάποιον ή έχει δημιουργηθεί κάποια λανθασμένη εντύπωση για εμένα, προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα εκείνη ακριβώς τη στιγμή κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις. Αυτό βέβαια δεν έχει βγει ποτέ σε καλό. Αυτό συμβαίνει και με τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τις σχέσεις μου. Δεν δίνω χρόνο στον εαυτό μου να σκεφτεί και να πράξει μετά με ηρεμία και ψυχραιμία. (Spoiler Alert! Μην το κάνετε).

Fipster: «Πραγματικά και ανθρώπινα ζητώ συγγνώμη»

Και πάντα αντί να λύνονται οι παρεξηγήσεις, δημιουργούνται εξτρά καινούριες. Ακόμα και την καλύτερη πρόθεση να έχεις, όταν κάνεις βιαστικές κινήσεις και δεν παίρνεις χρόνο, είναι 99% βέβαιο ότι θα γίνει μαλακία. Ενώ αν πάρεις τον χρόνο σου και σκεφτείς με καθαρό μυαλό την κατάσταση, έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις τα αποτελέσματα που θες ή τουλάχιστον να μην παρεξηγηθούν τα λόγια σου και οι προθέσεις σου. Όσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την κατάσταση, τόσο καλύτερα μπορείς να τη λύσεις.

Στην ψυχολογία αυτό λέγεται proximity effect.

Σκεφτείτε το και απλά με ένα αντικείμενο. Όσο πιο κοντά έχεις ένα κουτάλι στο πρόσωπό σου, τόσο μεγαλύτερο φαίνεται. Όταν αρχίζεις και απομακρύνεσαι από το κουτάλι, τότε αρχίζει και μικραίνει. (η παρομοίωση αυτή ισχύει και για τις καταστάσεις που μας δυσκολεύουν. Βάλτε στη θέση του κουταλιού οποιαδήποτε κατάσταση σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα).

Σίγουρα η ψυχοθεραπεία βοηθάει πάρα πολύ στο να έχουμε μια καθημερινότητα ευκολότερη, αλλά δεν λύνονται όλα κατευθείαν. Θέλει χρόνο. Εγώ προσωπικά έχω ακόμα πολλά να μάθω και να εξελιχθώ μέσα από τις καταστάσεις, τις παρορμητικές αποφάσεις, τα λάθη. Όλα μες στο πρόγραμμα είναι. Μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε από κάθε δύσκολη συνθήκη να βγείτε καλύτεροι. Προσπαθήστε να γνωρίσετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας με τα στραβά σας και τα χαρίσματά σας», ανέφερε ο Fipster.

Η ανάρτηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά τη συγγνώμη που ζήτησε ο Fipster για τα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο με τη Super Κική, αλλά και όπως όλα δείχνουν την αποχώρηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη από το Raw House, του καναλιού του δηλαδή στο Youtube.

 

 

 

okmag.gr

Τελευταία νέα

Κωστας Καλτσης: Κάνουν «γαργάρα» το σκάνδαλο του Καχριμάνη στον Γράμμο!

Δεν έχει ζητηθεί, ούτε εκδόθηκε άδεια για τη διάνοιξη του δρόμου στον Γράμμο με...

Η Γη της Ελιάς ταξιδεύει στο Μονακό! Η απόδραση αναψυχής φέρνει ανατροπές και συγκρούσεις…

Η δημοφιλής σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, άνοιξε τα φτερά της και ταξίδεψε...

Θεοφανία Παπαθωμά: Η επική της απάντηση όταν τη ρώτησαν για την προσωπική της ζωή

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» . Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Άρης...

ΣΚΑΪ: Στην αντεπίθεση – Τι εκπομπή συζητιέται και τι αποτίμηση κάνει για τα προγράμματά του;

Ο ΣΚΑΪ τη φετινή σεζόν έχει επιλέξει να μην έχει ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο...

Περισσότερα