ΑρχικήΔιάφοραΤο λάθος που κάνουν όλοι με τη φριτέζα αέρος – ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην...

Το λάθος που κάνουν όλοι με τη φριτέζα αέρος – ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην μαγειρέψετε αυτό το φαγητό

Δημοσιεύθηκε:

Η προετοιμασία του πρωινού μπορεί συχνά να μοιάζει με αγγαρεία, αλλά οι φριτέζες αέρος έχουν φέρει επανάσταση στη διαδικασία, καθιστώντας την πιο απλή και υγιεινή. Αυτές οι ευέλικτες συσκευές μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να μειώσετε τους λογαριασμούς ενέργειας.

Τον Νοέμβριο, ο σεφ Sam Stern έδειξε πώς να τελειοποιήσει ένα βραστό αυγό χρησιμοποιώντας μια φριτέζα αέρος, υποστηρίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι «ακριβώς το ίδιο» με τα παραδοσιακά βραστά αυγά. Τα αυγά μαγειρεύονται στο κέλυφος τους για περίπου οκτώμισι λεπτά στη φριτέζα αέρα και στη συνέχεια βυθίζονται σε ένα μπολ με παγωμένο νερό.

Αφού κρυώσουν για δύο λεπτά, είναι έτοιμα να ξεφλουδιστούν, αποκαλύπτοντας έναν μαλακό, ρευστό κρόκο. Ενώ αυτή η μέθοδος μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια κατά την προετοιμασία του πρωινού, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι είναι ανώτερες για το μαγείρεμα των αυγών.

Οι εμπειρογνώμονες του CPD Online College προειδοποίησαν ότι ενώ είναι ασφαλές να μαγειρεύετε αυγά σε μια φριτέζα αέρος, η γεύση και η υφή μπορεί να μην είναι της αρεσκείας όλων.

Σημείωσαν: «Η γεύση και η υφή μπορεί να μην είναι επιθυμητές. Για παράδειγμα, τα βραστά αυγά μπορεί να γίνουν μαστιχωτά και λαστιχωτά όταν μαγειρεύονται σε φριτέζα αέρος».

Οι γνώστες του BBC Good Food συμφώνησαν, υποδεικνύοντας ότι τα βραστά αυγά μπορεί να αποδειχθούν λαστιχένια στην υφή, με άλλες μεθόδους να αποδίδουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ωστόσο, αν θέλετε να δοκιμάσετε τα αυγά στη φριτέζα αέρος, συνιστούν να μαγειρέψετε ένα αυγό μεσαίου μεγέθους κατευθείαν από το ψυγείο στους 125°C για 10 λεπτά για ένα εύγευστο αποτέλεσμα.

Το μαγείρεμα αυγών στη φριτέζα αέρος άφησε τη Millie Fender από το περιοδικό τεχνολογίας T3 με κάτι περισσότερο από μια ακατάστατη κουζίνα – δεν μπορούσε να μετακινήσει το πονγκ μετά.

Μοιράστηκε τη δοκιμασία της, λέγοντας: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό: «Το κύριο μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι η μυρωδιά, επειδή τρεις προσπάθειες αργότερα, δεν υπήρχαν πολλά αρωματικά κεριά που θα μπορούσαν να απαλλαγούν από τη θειούχα μυρωδιά της κουζίνας μου».

Και δεν ήταν μόνο το άρωμα που κρατιόταν για να κρατηθεί στη ζωή, όπως αποκάλυψε η Millie: «Κάποια στιγμή, ο σύντροφός μου βγήκε από το γραφείο του για να παραπονεθεί για τη μυρωδιά των αυγών και έδειχνε ελαφρώς τρομοκρατημένος με τον αριθμό των μερικώς αποφλοιωμένων αποτυχημένων προσπαθειών που βρίσκονταν στον πάγκο της κουζίνας μας».

Τελευταία νέα

«Ξέφραγο αμπέλι» η χώρα: Διαρρήκτες μπούκαραν σε αποθήκες του Δήμου Ελευσίνας και έκλεψαν εργαλεία και μηχανήματα αξίας 18.000 ευρώ

Στόχος διαρρηκτών έγιναν οι αποθήκες Καθαριότητας, Πρασίνου και Υδραυλικών, που βρίσκονται στην Ελευσίνα, στην...

Μετά τον Βόλο και στο Λουτράκι: Άγνωστος παρήγγειλε σουβλάκια 500 ευρώ παριστάνοντας τον Δήμαρχο

Περιστατικό εξαπάτησης στο Λουτράκι, όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε ψητοπωλείο της πόλης και παρήγγειλε 400...

Απίστευτο ! Επιστολή στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο έστειλαν οι αντάρτες Χουθι της Υεμένης – Τι αποκάλυψε ο ίδιος και για τους πλοιοκτήτες που θησαύρισαν...

Μια αποκαλυπτική ιστορία είπε ο Θανάσης Μαρτίνος ένας από τους κορυφαίους διεθνούς Έλληνες πλοιοκτήτες...

Έξαλλος ο Γκλέτσος με τον Μάστορα: “Τον είδα να τους… γλείφει – Εμετός”

Το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Αστυνομία διοργάνωσε την κοπή της πίτας...

Περισσότερα

Spofier - Spotify Profil Fotoğrafı Büyütücü