ΑρχικήΕλλάδα«Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία»: Αμετανόητος μέσα από την φυλακή...

«Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία»: Αμετανόητος μέσα από την φυλακή ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου

Δημοσιεύθηκε:

Αμετανόητος εμφανίζεται ο σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται μαζί με τον συνεργό του, ότι σκότωσε την 41χρονη έγκυο σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη.
Ο 39χρονος, μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα, εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν σκότωσε τη 41χρονη έγκυο, ότι ποτέ δεν της έκανε και ότι δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε.
«Στην απολογία μου είπα αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτώ καμία κατηγορία. Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν της έκανα ποτέ κακό. Για μένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας που ισχυρίζεται ο έταιρος κατηγορούμενος της υπόθεσης. Είχαμε κοινά οικονομικά με τη Γεωργία. Εγώ της είχα δώσει λεφτά, εγώ της τα είχα δώσει, ήξερα τι κουβαλούσε πάνω της και τι κουβαλούσα εγώ πάνω μου», δήλωσε αρχικά ο 39χρονος.

«Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει και δε θα έκανα ποτέ. Δεν πείραξα ποτέ ούτε θα πείραζα ποτέ τρίχα της Γεωργίας» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στο φως και τον δείχνουν μαζί με τη Γεωργία να αποχωρούν χέρι χέρι από τον χώρο εργασίας της, να παίρνουν ταξί και να κατευθύνονται στο σπίτι τους και περιγράφοντας τι συνέβη μετά, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε: «Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και έπεσα για ύπνο. Όπως προκύπτει και από την έρευνα της Αστυνομίας, δεν υπάρχει τίποτα, ούτε ίχνη πάλης, πέραν από ένα δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο. Δεν έχω δική μου θεωρία επί του παρόντος (γιατί σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος)».

Επίσης, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του φίλου του που είναι συγκατηγορούμενος στην υπόθεση, ο σύντροφος της Γεωργίας υποστήριξε ότι «σύντομα θα αποδομηθούν όλα, υπάρχουν κενά σε όσα λέει. Αυτός έχει πει πάρα πολλά. Κάποια από αυτά δεν τα επαληθεύει ούτε ο ιατροδικαστής. Δε θα παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα, ό,τι άλλο έκανα στο παρελθόν το έχω παραδεχτεί».

Τελευταία νέα

Σε Εξέλιξη Έρευνα από την ΑΑΔΕ – Στο μικροσκόπιο όλοι οι «φτωχοί» με ακριβά γούστα

Ελέγχουμε όλο το φάσμα της οικονομίας, αλλά μια που μιλάμε για τον συγκεκριμένο έλεγχο,...

Φυσικό υδρογόνο: Ο νέο ενεργειακός «χρυσός» που κρύβεται στην Ήπειρο

Έρευνες για τον εντοπισμό υπόγειων «ταμιευτήρων», οι οποίοι ενδέχεται να περιέχουν έναν νέο ενεργειακό...

“Το Ρωμαϊκό Θέατρο της Νικόπολης Ξεπερνά τα Σύνορα – Ταξίδεψε στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής στο Σικάγο

Τα πολύ σημαντικά νέα αρχαιολογικά δεδομένα που προέκυψαν κατά τις εργασίες αναστήλωσης και διαμόρφωσης...

Καταστροφή από τη φωτιά σε επιχείρηση ξυλείας στην Καλαμιά Άρτας

Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (19/2), σε επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στην...

Περισσότερα