ΑρχικήΕλλάδαΗ Μαρία Καρυστιανού Καταγγέλλει: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη Έχει Διαπράξει αίσχn»!

Η Μαρία Καρυστιανού Καταγγέλλει: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη Έχει Διαπράξει αίσχn»!

Δημοσιεύθηκε:

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Τέμπη 2023 κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του να «επιβραβεύσει» οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής.

Με σκληρά λόγια τοποθετήθηκε η Μαρία Καρυστιανού για την «υπουργοποίηση των όσων δουλικά ανταποκρίθηκαν κάτω από εντολές στο “μπάζωμα” της αλήθειας των Τεμπών».

Η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Τέμπη 2023 κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή του να υπουργοποιήσει «όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία» αλλά «οκτώ μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής των Τεμπών».

Συγκεκριμένα η Μαρία Καρυστιάνου έγραψε στο Facebook «ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι αποφάσισε να επιβραβεύσει τα μέλη της Εξεταστικής με μια θέση στην κυβέρνηση.»

Στηρίζεται και επιβραβεύεται η διαφθορά μετά βαΐων και κλάδων! Όμως κ. Κυριάκο Μητσοτάκη τα αίσχη που έχετε διαπράξει, με κυρίαρχο αυτό της εξύβρισης των νεκρών μας, έχει πυροδοτήσει την οργή στην καρδιά κάθε Ελληνίδας, κάθε Έλληνα».

Και συνεχίζει καυστικά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό «νομίζετε με το να υποθάλπετε τη διαφθορά, καταφέρνετε να επιδεικνύετε δύναμη…»

Μάλιστα, η Μαρία Καρυστιάνου σχολιάζοντας την υπουργοποίηση της πλειονότητας των βουλευτών που συμμετείχαν στη εξεταστική Επιτροπή τόνισε ότι «είναι ,πέρα για πέρα, η απόδειξη της φθηνής σας αξίας και της φτωχής αντιληπτικότητας σας σε ότι αφορά το ιδανικό των ανθρώπων που γεννήθηκαν και ζουν σε αυτή τη χώρα».

«Σε ότι αφορά εμάς, που κλαίμε τα καμένα παιδιά μας, αποτελεί ακόμη μια επιβεβαίωση ότι εργαζόμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αυτή της αδιαπραγμάτευτης Δικαιοσύνης και της απόλυτα εναρμονισμένης με την ηθική» υπογράμμισε καταληκτικά η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων Τέμπη 2023.

 

 

 

 

Τελευταία νέα

Αεροδρόμιο Ακτίου: Αύξηση 7,4% στην κίνηση του πρώτου εξαμήνου του 2024

Η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport Greece καταγράφει θετικά αποτελέσματα. Στο...

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 63χρονος Πολωνός παιδεραστής που την «έπεσε» σε 12χρονη

Στη σύλληψη ενός 63χρονου Πολωνού προχώρησαν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. Ο συλληφθείς...

Μαζική Δολοφονία Ζώων με Φόλες στα Χωριά Πλατανιά και Καστρίτσα Ιωαννίνων

Μέσω ανάρτησης στο Facebook, η Ευαγγελία Κρυστάλλη, πρόεδρος του συλλόγου ΚΙ.ΔΙ.ΖΩ. (Κίνημα για τα...

Μεγάλο Πανηγύρι στο Σταυροχώρι Πρέβεζας για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος την Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024

Το Σταυροχώρι Πρέβεζας ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος το μεγάλο πανηγύρι για τον εορτασμό...

Περισσότερα