ΑρχικήΕλλάδαΝέα βόμβα: Πού βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου; Απολύθηκε ο Μάνος...

Νέα βόμβα: Πού βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου; Απολύθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης από την φαρμακαποθήκη που εργαζόταν!!

Δημοσιεύθηκε:

Το ερώτημα από πού προμηθεύτηκε τη χημική ουσία κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται να εξεταστεί υπό το πρίσμα της πληροφορίας ότι ο πατέρας των παιδιών και σύζυγος της Ρούλας δουλεύει σε φαρμακαποθήκη της Πάτρας!!!

Πληροφορία που αν επαληθευτεί θα δώσει άλλη διάσταση στην έρευνα για το αν είχε συνεργούς η Ρούλα, ποιους και με ποιο τρόπο τη βοήθησαν στο να δολοφοννήσει τα τρία παιδιά της. Αναφερόαμστε στα τρία παιδιά δεδομένου ότι ουδείς πλέον έχει αμφιβολία ότι είναι η φόνισσα και των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπάρχουν πληροφορίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη από φαρμακαποθήκη της Πάτρας, στην οποία φέρεται να εργαζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

Θα πρέπει να σας πω μια πληροφορία ότι ενημερώθηκε από τη δουλειά του ότι απολύθηκε σήμερα το πρωί. Το ίδιο και η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα, απομακρύνθηκε χθες.

Τελευταία νέα

«Εκεί που το Κακό Παραμονεύει» (When Evil Lurks) – Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες τρόμου στο ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ Αρτας

Άλλαξε ρούχα. Μην πεις το όνομά του. Απόφυγε την επαφή με τα ζώα. Μείνε μακριά από...

Το Χέρι της Θείας Δίκης (Red Right Hand). Η νέα ταινία των αδερφών Νελμ στο ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ Άρτας

Έως 28 Φεβρουαρίου απογευματινή 7.30 (αίθουσα 1). Ο Κας προσπαθεί να ζήσει μια τίμια και...

«Υπέροχες Μέρες». Το νέο φιλμ του Βιμ Βέντερς στο ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ Άρτας

Έως 28 Φεβρουαρίου απογευματινή 7.00(αίθουσα 2) βραδινή 9.30(αίθουσα 2)  Ο διάσημος σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς επιστρέφει στο προσκήνιο...

Συναγερμός στην Πρέβεζα: Απατεώνες προκαλούν πανικό με ψεύτικα τηλεφωνήματα για τραυματισμούς συγγενών

Οι απατεώνες δεν σταματούν να προσπαθούν να κλέψουν χρήματα από τους πολίτες, προκαλώντας τους...

Περισσότερα

«Υπέροχες Μέρες». Το νέο φιλμ του Βιμ Βέντερς στο ΣΙΝΕ ΠΑΛΛΑΣ Άρτας

Έως 28 Φεβρουαρίου απογευματινή 7.00(αίθουσα 2) βραδινή 9.30(αίθουσα 2)  Ο διάσημος σκηνοθέτης Βιμ Βέντερς επιστρέφει στο προσκήνιο...