ΑρχικήΕλλάδαΠροκαλεί ο Άδωνης για Τέμπη: Αν έγινε έκρηξη παράνομου υλικού, θα ήταν...

Προκαλεί ο Άδωνης για Τέμπη: Αν έγινε έκρηξη παράνομου υλικού, θα ήταν «καλό για την κυβέρνηση»

Δημοσιεύθηκε:

Eάν το δυστύχημα «προεκλήθη λόγω έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την Κυβέρνηση ή γιατί θα σήμαινε ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο οποίος έκανε λόγο και για θεωρίες συνωμοσίας.

Στην μακρά λίστα των ανεκδιήγητων δηλώσεων πολιτικών της ΝΔ αλλά και δημοσιογράφων που τάσσονται καθαρά υπέρ της έρχεται να προστεθεί και αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως αν η έκρηξη μετά την σύγκρουση των δύο τρένων οφείλεται σε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για τη κυβέρνηση.

Είναι καλό γιατί, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ούτε ο Καραμανλής φταίει αλλά ούτε και η σύμβαση 717. Παράλληλα, κατονόμασε θεωρία συνωμοσίας όσα γράφονται για παράνομα υλικά στην εμπορική αμαξοστοιχία, ενώ οι χημικές ουσίες των οποίων η ύπαρξη δεν αιτιολογείται, υπήρχαν από την πρώτη στιγμή στα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους. Ωστόσο, ουδέποτε ορίστηκε ειδικός χημικός μηχανικός για να εξηγήσει πώς βρέθηκαν εκεί.

Την ώρα που ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν πώς να προστατευτούν από τα ψέματα και τις ανακρίβειες που διαδίδουν, την ώρα που σύσσωμη η κοινωνία ζητά δικαίωση, την ώρα που κάθε μέρα όλο και κάποια καινούρια αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει πως στα Τέμπη επιχειρείται πλήρης συγκάλυψη, αυτή την ίδια ώρα βαφτίζουν «καλό για την κυβέρνηση» η έκρηξη να είναι αποτέλεσμα παράνομων ενεργειών.

Όχι, κύριοι, δεν είναι καλό για καμία κυβέρνηση να παραδέχεται πως κάτω από τη μύτη της λειτουργούν λαθρέμποροι.

Όσα είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης

«Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προεκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό. Αυτό είναι καλό για την Κυβέρνηση ή κακό; Καλό. Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά αλλά η έκταση του δυστυχήματος προήλθε από κάποιους λαθρέμπορους. Πάλι ο Καραμανλής θα φταίει αν είχαν βάλει παράνομο υλικό;

Προσπαθώ πρωτόλεια να εξηγήσω ότι αν υποτεθεί ότι ο πυρήνας αυτής της θεωρίας συνομωσίας έχει κάποια βάση, αυτό δεν θα ήταν κατά της Κυβερνήσεως στην προκειμένη περίπτωση για το δυστύχημα, αλλά υπέρ της Κυβερνήσεως. Θα σήμαινε ότι το δυστύχημα προεκλήθη από έναν λαθρέμπορο…».

Η δήλωση Γεωργιάδη στο 43.08

documentonews.gr

Τελευταία νέα

Ψηφιακή κάρτα: Μία ώρα «μπόνους» στους εργοδότες με την σφραγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Από την 1η Ιουλίου μπαίνουν σε εφαρμογή τόσο η ψηφιακή κάρτα οργάνωσης του ωραρίου όσο και...

Φωτιά στα Τζουμέρκα – Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ξέσπασε φωτιά στα Τζουμέρκα. Η πυρκαγιά...

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 50χρονο σάτυρο

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 50χρονο άντρα, μέσα σε αστικό λεωφορείο...

Νέα τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος – Επέστρεφε από πανηγύρι και το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο

Βαρύ είναι το πένθος στις Γκαγκάλες του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο για τον άδικο χαμό του...

Περισσότερα