ΑρχικήΕλλάδαΠροκαλεί ο Άδωνης για Τέμπη: Αν έγινε έκρηξη παράνομου υλικού, θα ήταν...

Προκαλεί ο Άδωνης για Τέμπη: Αν έγινε έκρηξη παράνομου υλικού, θα ήταν «καλό για την κυβέρνηση»

Δημοσιεύθηκε:

Eάν το δυστύχημα «προεκλήθη λόγω έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την Κυβέρνηση ή γιατί θα σήμαινε ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο οποίος έκανε λόγο και για θεωρίες συνωμοσίας.

Στην μακρά λίστα των ανεκδιήγητων δηλώσεων πολιτικών της ΝΔ αλλά και δημοσιογράφων που τάσσονται καθαρά υπέρ της έρχεται να προστεθεί και αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε πως αν η έκρηξη μετά την σύγκρουση των δύο τρένων οφείλεται σε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για τη κυβέρνηση.

Είναι καλό γιατί, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως ούτε ο Καραμανλής φταίει αλλά ούτε και η σύμβαση 717. Παράλληλα, κατονόμασε θεωρία συνωμοσίας όσα γράφονται για παράνομα υλικά στην εμπορική αμαξοστοιχία, ενώ οι χημικές ουσίες των οποίων η ύπαρξη δεν αιτιολογείται, υπήρχαν από την πρώτη στιγμή στα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους. Ωστόσο, ουδέποτε ορίστηκε ειδικός χημικός μηχανικός για να εξηγήσει πώς βρέθηκαν εκεί.

Την ώρα που ούτε οι ίδιοι δε ξέρουν πώς να προστατευτούν από τα ψέματα και τις ανακρίβειες που διαδίδουν, την ώρα που σύσσωμη η κοινωνία ζητά δικαίωση, την ώρα που κάθε μέρα όλο και κάποια καινούρια αποκάλυψη έρχεται να επιβεβαιώσει πως στα Τέμπη επιχειρείται πλήρης συγκάλυψη, αυτή την ίδια ώρα βαφτίζουν «καλό για την κυβέρνηση» η έκρηξη να είναι αποτέλεσμα παράνομων ενεργειών.

Όχι, κύριοι, δεν είναι καλό για καμία κυβέρνηση να παραδέχεται πως κάτω από τη μύτη της λειτουργούν λαθρέμποροι.

Όσα είπε ο Άδωνης Γεωργιάδης

«Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προεκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό. Αυτό είναι καλό για την Κυβέρνηση ή κακό; Καλό. Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά αλλά η έκταση του δυστυχήματος προήλθε από κάποιους λαθρέμπορους. Πάλι ο Καραμανλής θα φταίει αν είχαν βάλει παράνομο υλικό;

Προσπαθώ πρωτόλεια να εξηγήσω ότι αν υποτεθεί ότι ο πυρήνας αυτής της θεωρίας συνομωσίας έχει κάποια βάση, αυτό δεν θα ήταν κατά της Κυβερνήσεως στην προκειμένη περίπτωση για το δυστύχημα, αλλά υπέρ της Κυβερνήσεως. Θα σήμαινε ότι το δυστύχημα προεκλήθη από έναν λαθρέμπορο…».

Η δήλωση Γεωργιάδη στο 43.08

documentonews.gr

Τελευταία νέα

Δημήτρης Σταρόβας: Οι πρώτες εικόνες από το εξιτήριο – Η σηκωμένη γροθιά και τα δάκρυα συγκίνησης

Εξιτήριο έλαβε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι της Τετάρτης 29/5, ο Δημήτρης Σταρόβας! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης,...

Πώς να Εξοικονομήσετε Βενζίνη με Σωστή Οδήγηση: 5 Απλές Συμβουλές

Οι μετακινήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν, όσο υψηλές και αν φτάσουν οι τιμές των...

Αρχαίοι Αιγύπτιοι: Πρωτοποριακές Χειρουργικές Επεμβάσεις για τον Καρκίνο 4.000 Χρόνια Πριν (Φωτογραφίες)

Αρχαία αιγυπτιακά ιατρικά κείμενα αποκαλύπτουν ότι οι θεραπευτές της εποχής ήταν εξοικειωμένοι με τον...

Σε Βαρύ Πένθος η Βάνα Μπάρμπα: Συγκλονίζει με τα Λόγια της για την Απώλεια – “Αισθάνομαι μετέωρη και μουδιασμένη”

Η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξη της περιέγραψε την ψυχολογική της κατάσταση, λίγες μέρες μετά τον...

Περισσότερα