ΑρχικήΕλλάδαΞεκίνησαν οι διαφημίσεις για εκατοντάδες εργάτες από Mπαγκλαντές και Πακιστάν για οικοδομή,...

Ξεκίνησαν οι διαφημίσεις για εκατοντάδες εργάτες από Mπαγκλαντές και Πακιστάν για οικοδομή, κτηνοτροφία, τουρισμό, εργοστάσια και για δασεργάτες!

Δημοσιεύθηκε:

Μία οργανωμένη επιχείρηση αντικατάστασης του εγχώριου πληθυσμού ο οποίος πλέον μεταναστεύει σε χώρες του εξωτερικού, βρίσκεται σε εξέλιξη με την μεταφορά αλλοδαπών η οποία διαφημίζεται κιόλας!

Τα ντοκουμέντα που φέρνει στην δημοσιότητα το pronews.gr είναι απολύτως δηλωτικά του τι έρχεται. Εντύπωση προκαλεί πως υπάρχουν διαφημίσεις ξεχωριστά για κάθε τομέα της οικονομίας: Για οικοδομή, κτηνοτροφία, τουρισμό, εργοστάσια και για δασεργάτες!

Να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις χώρες με εξαίρεση την Γεωργία δεν είναι χριστιανική και όσον αφορά την Γεωργία είναι γνωστή για την μαφία της η οποία έδρασε και στην πρόσφατη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη.

Για την δολοφονία αυτή συνελήφθησαν σεσημασμένοι Γεωργιανοί κακοποιοί οι οποίοι μάλιστα διακινούσαν και παράνομους αλλοδαπούς. Βεβαίως πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι άπαξ και μπουν σε ελληνικό έδαφος, δεν θα φύγουν ποτέ.

Ποιο πιθανό είναι να φύγουν οι γηγενείς…

Φυσικά όλα αυτά γίνονται πιο εύκολα με τις ευλογίες της κυβέρνησης η οποία με πρόσφατο νομοθέτημα νομιμοποίησε ουσιαστικά τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα.

Οι αλλοδαποί που βρίσκονται χωρίς άδεια στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια, θα αποκτούν νόμιμη άδεια διαμονής από την Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εφόσον κάνουν αίτηση.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ζητήσει από χώρες όπως η Αίγυπτος, το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές την αποστολή στην Ελλάδα «εργατικών χεριών» ακόμα και για τα δημόσια έργα!

Τελευταία νέα

Ο Εξορκισμός: Ένα υπερφυσικό θρίλερ τρόμου του Τζόσουα Τζον Μίλερ με τον Ράσελ Κρόου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου, «The Pope's Exorcist». Ο ηθοποιός μεταμορφώνεται στον διάσημο...

Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική (μεταγλωττισμένο) – Από Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Η ακαταμάχητη τρυφερότητα των πάντα (όπως την αγαπήσαμε και στα... «Κουνγκ-φου Πάντα») και τα...

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα από σήμερα Πέμπτη 04 Ιουλίου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Horizon: Ένα αμερικανικό έπος - Ο Κέβιν Κόστνερ κατακτά εκ νέου την Άγρια Δύση Τo...

Έρχεται στην Πρέβεζα και στην Άρτα η Παιδική παράσταση ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τρίτη 2 Ιουλίου στο Κηποθέατρο "Γιάννης Ρίτσος", στις 21.00 ΑΡΤΑ: Τετάρτη 3 Ιουλίου στο...

Περισσότερα