ΑρχικήGossip11 σειρές, που αποτέλεσαν τη «ραχοκοκαλιά» της prime time, θα κατεβάσουν ηχηρή...

11 σειρές, που αποτέλεσαν τη «ραχοκοκαλιά» της prime time, θα κατεβάσουν ηχηρή αυλαία τον Ιούνιο

Δημοσιεύθηκε:

11 σειρές, που αποτέλεσαν τη «ραχοκοκαλιά» της prime time, θα κατεβάσουν ηχηρή αυλαία τον Ιούνιο. Το άρμα της πλήρους ανανέωσης, που συμπίπτει με το «σημείο μηδέν», σέρνει ο Alpha, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ορατό ενδεχόμενο να ρίξει φέτος αυλαία σε όλες τις σειρές του.
Έπειτα από τρία χρόνια «κατάληψης» στην prime time του Alpha, ο «Σασμός» υποκύπτει στις εισηγήσεις για οριστικό φινάλε τον Ιούνιο. Η πτώση των ποσοστών του στο β’ μισό της σεζόν και ο όρος του ΕΚΟΜΕ που αφήνει εκτός επιδότησης όσες σειρές ξεπερνούν τις δύο σεζόν οδηγούν τον «Σασμό» στον οριστικό του επίλογο. Με δεδομένο το φινάλε για το «Προξενιό της Ιουλίας», που βασίζεται σε βιβλίο, καθώς και για τον «Παράδεισο των κυριών», που ολοκληρώνει τον κύκλο του στη ζώνη των 20:00, ο Alpha ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει και τη μακροβιότερη επιτυχία του, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».
Το κανάλι ξεκίνησε συζητήσεις για συνέχιση της «Μουρμούρας» για 12η σεζόν, οι οποίες οδήγησαν σε αδιέξοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον επόμενο κύκλο, η παραγωγή της σειράς ζήτησε από τους ηθοποιούς μεγάλη μείωση των αμοιβών τους (έως και 50%, σύμφωνα με κάποιες πηγές), πρόταση η οποία απερρίφθη. Ο Alpha καλείται να «χτίσει» εκ νέου την prime time του, ξεκινώντας από το μηδέν και αναζητώντας νέες συνταγές επιτυχίας. Την ίδια στιγμή, σημαντική ανανέωση αναμένεται να έχει και ο ΑΝΤ1, που διατηρεί, ωστόσο, ως δυνατό χαρτί τη συνέχεια της «Μάγισσας».
Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής είναι κοντά στο να κλείσουν θετικά, ώστε να ξεκινήσουν μέσα στους επόμενους μήνες γυρίσματα για τη «Μάγισσα 2». Αντιθέτως, πιο πιθανή είναι η ολοκλήρωση της σειράς «Παγιδευμένοι». Το κανάλι εξέτασε το ενδεχόμενο τρίτου κύκλου, κάτι, όμως, που δεν φαίνεται να προχωρά, προσκρούοντας στην πρόθεση αποχώρησης βασικών του συντελεστών.
Σε οριστικό φινάλε οδεύει και η σειρά «Ο πρώτος από εμάς», καθώς και ο «Ερωτας φυγάς», που θα κατεβάσει αυλαία τον Ιούνιο. Με σύνθημα το «όλα αλλιώς» φέρεται να προχωρά και η ΕΡΤ, όπου ολοκληρώνονται φέτος το «Κάνε ότι κοιμάσαι» και η κωμική σειρά «Στα σύρματα». Σε συζητήσεις ανανέωσης βρίσκεται η καθημερινή σειρά «Ηλέκτρα», για την οποία κατατέθηκε στη δημόσια τηλεόραση η βασική ιστορία για τον β’ κύκλο και αναμένεται η τελική απόφαση.
Πρόταση για συνέχιση της σειράς κατέθεσε στην ΕΡΤ και η παραγωγή της «Παραλίας», κάτι που εξετάζεται, αν και με μικρότερες πιθανότητες να επιτευχθεί. Τέλος, από το Mega ολοκληρώνεται φέτος το «Ναυάγιο», ενώ το Star αποχαιρετά τον Ιούνιο τη σειρά «Στα σύνορα».

Τελευταία νέα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Απογοήτευση και Αποδοκιμασία για την Κυβερνητική Πολιτική του Κυριακού Μητσοτάκη

Μια νέα δημοσιότητα της Metron Analysis αποκαλύπτει την αυξανόμενη απογοήτευση και αποδοκιμασία των πολιτών...

Στη διεκδίκηση μιας θέσης στα Πανεπιστήμια 3.193 μαθητές από τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Ηπείρου

3.193 μαθητές από τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Ηπείρου ξεκινούν τις πανελλαδικές...

Απίστευτο περιστατικό μεταξύ συγχωριανών: 50χρονος προσπάθησε να σκοτώσει 27χρονο πατώντας τον με το τρακτέρ

Απίστευτο περιστατικό μεταξύ συγχωριανών εκτυλίχθηκε στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας...

«Τρέχει» η οικοδομή στην Ήπειρο – Πρώτη στην κατάταξη με άνοδο 115,9%

Η οικοδομική δραστηριότητα στην Ήπειρο βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, αντανακλώντας τη γενικότερη ανάπτυξη του...

Περισσότερα