ΑρχικήGossipΑθηνά Οικονομάκου – Η πρώτη αντίδραση της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Αθηνά Οικονομάκου – Η πρώτη αντίδραση της μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Δημοσιεύθηκε:

Ύστερα από έξι χρόνια κοινού βίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα, με την ανακοίνωση του χωρισμού για την όμορφη ηθοποιό και τον επιχειρηματία, σηκώθηκε μια θύελλα σχολίων τόσο στις τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στα social media.

Η κάμερα του Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν την Αθηνά Οικονομάκου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και προσπάθησαν να πάρουν τις πρώτες της δηλώσεις. «Γεια σας! Καλά είμαι, μια χαρά. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά».

«Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, δεν έχω να πω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή συνέχεια, ευχαριστώ» σημείωσε χαρακτηριστικά, με χαμόγελο, η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζοντας τον βηματισμό της προς την έξοδο από το αεροδρόμιο.

Σε ανακοίνωση στα ΜΜΕ, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν τονίσει τα εξής. «Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή».

«Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα».

Τελευταία νέα

Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Πληθαίνουν οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη...

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Περισσότερα