ΑρχικήGossipΔραματικές εξελίξεις στον Σασμό: Η ζωή της Στέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ...

Δραματικές εξελίξεις στον Σασμό: Η ζωή της Στέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο ενώ η Σάντρα συνεχίζει το ύπουλο παιχνίδι της!

Δημοσιεύθηκε:

Λίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι ο «Σασμός» να ρίξει οριστικά αυλαία. Μέχρι τότε, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Η Σάντρα συνεχίζει το ύπουλο παιχνίδι της, φέρνοντας τον Αστέρη και τον Μαθιό σε δύσκολη θέση. Η Αργυρώ αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις που της δίνει ο Αστέρης και τσακώνονται για ακόμη μία φορά. Την ίδια στιγμή, η Εύα δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες στον Χρήστο για δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις.

Η αποκάλυψη του Γιώργου στον Αντώνη για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA της Βασιλικής κλονίζει τη σχέση τους. Ο παπα-Μιχάλης αποφασίζει να αναλάβει δράση, αφότου η Βασιλική τού εκμυστηρευτεί την ανησυχία της για τα απειλητικά σημειώματα που δέχονται με τον Μαθιό.

Ο Αντώνης αποφασίζει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα, ενώ η γιαγιά Ειρήνη δείχνει να συμφωνεί να τον βοηθήσει στη σύλληψη του Ανδρέα. Δυστυχώς για τον αστυνόμο, η ίδια φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικούς σκοπούς καταστρώνοντας με τον Τηλέμαχο ένα εναλλακτικό σχέδιο.

Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης και ο Γιώργος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους που ενορχήστρωσε την επίθεση. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα εξομολογείται στην Καλλιόπη τον προβληματισμό της για όσα δεν μοιράζεται ο Αντώνης μαζί της.

Ο Χρήστος ενημερώνεται για την επίθεση και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η
Κατερίνα παρεξηγεί μία κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπα-Μιχάλη. Η κόρη του γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου. Ο Μαθιός, βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλά έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδελφό του, εξοργίζοντάς την.

Ο Τόλης μοιράζεται με τον Αστέρη τους προβληματισμούς του για τη σχέση του με τη Λεμονιά, καθώς οι κάτοικοι της Ανω Ποριάς ενημερώνονται για το νέο κακό που χτύπησε έναν από τους δικούς τους ανθρώπους. Το πέπλο του κινδύνου που απλώνεται απειλεί να τυλίξει για τα καλά τη Στέλλα, παίρνοντάς τη μαζί του στο σκοτάδι.

Τελευταία νέα

Κρήτη: Επιχειρηματίας προσέλαβε Παλαιστίνιο να «τσιμεντώσει» τον Ισραηλινό συνεταίρο του και την μητέρα των παιδιών του

Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο από αστυνομική ταινία αλλά είναι πέρα για πέρα...

Έντονες Αντιδράσεις για την Απαγόρευση Κυκλοφορίας Φορτηγών στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί μεταξύ ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών, ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, εξαιτίας...

Ιωαννινα: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για τα αιολικά σε Κούρεντα και Γοργόμυλο

Αρνητικές ήταν οι γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου...

Εκπληκτική Ανακάλυψη: 800 Ετών Μεσαιωνικές Ταφόπλακες Βρέθηκαν σε Ναυάγιο στη Βρετανία (Βίντεο)

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από Βρετανούς αρχαιολόγους στον κόλπο Στάντλαντ, στα ανοικτά των ακτών...

Περισσότερα