ΑρχικήGossipΚαπουτζίδης: «Η φύση θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ. Είναι απόφαση του ανθρώπου...

Καπουτζίδης: «Η φύση θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ. Είναι απόφαση του ανθρώπου να μην τους φέρεται ως φυσιολογικά άτομα»

Δημοσιεύθηκε:

Καλεσμένος στο πλατό του Fay’s Time ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος προχώρησε σε νέες δηλώσεις με αφορμή το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών.

«Η Νέα Δημοκρατία πολιτικά είχε εκτεθεί από δηλώσεις ανθρώπων που μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα που δεν βασίζονταν σε γνώσεις και δεν ήταν αρμόδιοι για να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα δίνεις ή δεν τα δίνεις και δεν υπολογίζεις το πολιτικό κόστος. Όταν τα πιστεύεις οφείλεις να τα αποδώσεις σε εκείνους που τα στερούνται».

«Τα δικαιώματα πρέπει να τα αποδώσεις σε αυτούς που τα στερούνται. Πιστεύω ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να περάσει το νομοσχέδιο» ανέφερε.

«Νιώθω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι γυμνά μωράκια ερχόμαστε στον κόσμο που κλαίνε. Μαζί μπουσουλάμε, μαζί ανεβαίνουμε στα ποδήλατα και κάποια στιγμή στα 7, στα 8, κάποια παιδιά δείχνουν τα άλλα με το δάχτυλο και τα διακρίνουν. Είναι σαν να είναι η διάκριση μέρος της ανθρώπινης κοινωνίας. Με τη διάκριση χάνουμε λίγο-λίγο από την ανθρωπιά μας».

«Η φύση ό,τι κι αν κάνουμε θα συνεχίσει να γεννάει ΛΟΑΤΚΙ άτομα, θα συνεχίσει να γεννάει άτομα που δεν έχουν όραση ή δεν περπατούν. Για τη φύση είναι φυσιολογικό, είναι απόφαση του ανθρώπου να μην συμπεριφερθεί σε αυτά τα άτομα ως φυσιολογικά. Αν σταματήσει ο άνθρωπος να λέει ότι δεν είναι φυσιολογικά άτομα, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος» συμπλήρωσε.

 

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Σε Εξέλιξη Έρευνα από την ΑΑΔΕ – Στο μικροσκόπιο όλοι οι «φτωχοί» με ακριβά γούστα

Ελέγχουμε όλο το φάσμα της οικονομίας, αλλά μια που μιλάμε για τον συγκεκριμένο έλεγχο,...

Φυσικό υδρογόνο: Ο νέο ενεργειακός «χρυσός» που κρύβεται στην Ήπειρο

Έρευνες για τον εντοπισμό υπόγειων «ταμιευτήρων», οι οποίοι ενδέχεται να περιέχουν έναν νέο ενεργειακό...

“Το Ρωμαϊκό Θέατρο της Νικόπολης Ξεπερνά τα Σύνορα – Ταξίδεψε στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής στο Σικάγο

Τα πολύ σημαντικά νέα αρχαιολογικά δεδομένα που προέκυψαν κατά τις εργασίες αναστήλωσης και διαμόρφωσης...

Καταστροφή από τη φωτιά σε επιχείρηση ξυλείας στην Καλαμιά Άρτας

Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (19/2), σε επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στην...

Περισσότερα