ΑρχικήGossipΜάρκος Σεφερλής: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον γάμο τους «Τότε ήμασταν και...

Μάρκος Σεφερλής: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον γάμο τους «Τότε ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι…»

Δημοσιεύθηκε:

Ο Μάρκος Σεφερλής παρευρέθηκε στον Τάσο Ιορδανίδη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και ο ηθοποιός έκανε κάποιες σπάνιες αποκαλύψεις για τη ζωή του. Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, την αξιοζήλευτη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και τη καρμική τους συνεργασία.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε στις εξής αποκαλύψεις: «Η Έλενα ήταν βράχος. Από την αρχή που ήμασταν μαζί είχε αποφασίσει να πορευτούμε μαζί. Στην κάθε τρέλα μου ήταν μέσα. Ήξερε ότι η δουλειά μου είναι πάνω από όλα, ήταν συνοδοιπόρος μου. Ούτε μία φορά δεν μου είπε “κακώς έμπλεξες”. Μπήκαμε στο λούκι, τρέξαμε και βγήκαμε νικητές».

«Με την Έλενα είμαστε 22 χρόνια μαζί, αλλά όταν γνωριστήκαμε σε μία παράσταση, ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι. Υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε μία έντονη φωνή πού να ήξερα τι θα συμβεί. Είχε τρεις άλλες προτάσεις και τελικά ήρθε στη δουλειά αυτή».

«Ξεκινάμε τις πρόβες, αρχίζει να υπάρχει μία συμπάθεια, γελούσε μαζί μου, εγώ όσο έβλεπα να γελάει μαζί μου, τις έκανα πράγματα, αλλά ήμασταν κι οι δυο σε άλλο γάμο.

Πώς έρχονται έτσι τα πράγματα χωρίζουμε και οι δυο – δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ μας πονηρό, μία συμπάθεια – και αφού χωρίζουμε και οι δυο αρχίζουμε και κάνουμε παρέα όντας στην ίδια παράσταση. Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική».

«Είναι μία σχέση που χτίστηκε πάνω σε γερές βάσεις. Ξεκινήσαμε, ερωτευτήκαμε, ζήσαμε πολύ έντονα, κάναμε πράγματα τρελά, είχαμε σιγουρευτεί ο ένας για τα αισθήματα και τον χαρακτήρα του άλλου».

«Η Έλενα είναι λίγο εγωίστρια, εγώ δεν την αφήνω, είμαι η κόλλα. Η Έλενα τσακώνεται μόνη της. Εγώ δεν έχω λόγο να τσακωθώ αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν γίνει μία παρεξήγηση, είμαι ο πρώτος που θα κάνει το πρώτο βήμα, θα της πω ένα αστείο και θα γελάσει».

Τελευταία νέα

Κρήτη: Επιχειρηματίας προσέλαβε Παλαιστίνιο να «τσιμεντώσει» τον Ισραηλινό συνεταίρο του και την μητέρα των παιδιών του

Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο από αστυνομική ταινία αλλά είναι πέρα για πέρα...

Έντονες Αντιδράσεις για την Απαγόρευση Κυκλοφορίας Φορτηγών στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί μεταξύ ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών, ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, εξαιτίας...

Ιωαννινα: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για τα αιολικά σε Κούρεντα και Γοργόμυλο

Αρνητικές ήταν οι γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου...

Εκπληκτική Ανακάλυψη: 800 Ετών Μεσαιωνικές Ταφόπλακες Βρέθηκαν σε Ναυάγιο στη Βρετανία (Βίντεο)

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από Βρετανούς αρχαιολόγους στον κόλπο Στάντλαντ, στα ανοικτά των ακτών...

Περισσότερα