ΑρχικήGossipΟι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Η Μάρμω ζητάει ένα σημάδι από τον Θεό...

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Η Μάρμω ζητάει ένα σημάδι από τον Θεό για τον Κίτσο και πέφτει σε μελαγχολία

Δημοσιεύθηκε:

Με διπλό επεισόδιο έρχονται αυτή την Πέμπτη (11/1) και κάθε Πέμπτη οι Πανθέοι λόγω της αναπροσαρμογής που έφερε το Survivor στον προγραμματισμό του καναλιού.

Η Μάρμω και ο Κίτσος περνάνε τις μέρες τους στη Σύρο για πρώτη φορά όπως θα περνούσε ένα κανονικό ζευγάρι μέχρι που η Μάρμω θα ζητήσει ένα σημάδι από τον Θεό που να της δείξει πως ό,τι κάνει είναι σωστό. Ή όχι! Παράλληλα, πίσω στην Αθήνα, ο Ανδρέας και η Σοφία περνάνε πολύ χρόνο μαζί δουλεύοντας ταυτόχρονα στην κλινική αλλά και για το Υπουργείο.

Η στενή συνεργασία τους όμως δεν θα περάσει απαραίτητη, τόσο από τη Χρυσοστόμη όσο και από τη Σεβαστή. Η Δέσποινα, στο μεταξύ, ζητάει από τον Γαλάτη να υπογράψει το διαζύγιό τους, όμως εκείνος ζητάει χρόνο γιατί θέλει πρώτα να μιλήσει με τον γιο του, τον Κίτσο.

Στο Γραμματικό, ο Στέφανος αποφασίζει να πει την αλήθεια στη Θάλεια, πως ο Δημήτρης είναι ζωντανός ενώ ο Μαρμάρης σχεδιάζει να κάψει τις αποθήκες που φυλάνε τα αποθέματα φαρμάκων ο Φάνης με τον Στάθη…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64

Ο Ανδρέας προτείνει στη Σοφία και τη Σεβαστή να γευματίσουν μαζί του στο «Ρουαγιάλ», για να γιορτάσουν την ανάκληση των απολύσεων των αντιφρονούντων γιατρών. Το δυσοίωνο σημάδι που λαμβάνει η Μάρμω, για τη σχέση της με τον Κίτσο, τη βυθίζει σε μελαγχολία, εκείνος όμως προσπαθεί να της μεταδώσει την αισιοδοξία του. Η εμφάνιση του Γαλάτη στο τμήμα βάζει τέλος στις ελπίδες της Δέσποινας για ένα μονομερές διαζύγιο. Η Νίνα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω απ’ την παράξενη συμπεριφορά του Σπίρτου κρύβεται ο Μαρμάρης.

Η Πέλλα έρχεται σε αδιέξοδο όταν ο Μαρμάρης την πιέζει να πολιορκήσει σθεναρότερα τον Φάνη και ο Φάνης, από τη μεριά του, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντισταθεί στον πειρασμό της Πέλλας. Ο Στάθης δεν καταφέρνει να συγκρατήσει την Αλέκα που επιστρέφει κλονισμένη σπίτι της όταν μαθαίνει για τον εκβιασμό που εκείνος άσκησε στον πατέρα της.

Η Θάλεια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη πρόσωπο με πρόσωπο, η οργισμένη υποδοχή του όμως τη φέρνει σε αμηχανία. Στο μεταξύ τόσο η Σοφία όσο και ο Ανδρέας, αντιλαμβάνονται όλο και πιο καθαρά πως το μονόπλευρο ενδιαφέρον της για εκείνον είναι ακόμα ζωντανό. Κι ενώ ο Κίτσος είναι έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση για το επόμενο βήμα του με τη Μάρμω εκείνη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τις ενοχές της για τον Ανδρέα.

 

 

Τελευταία νέα

Νέο μπαράζ αυξήσεων στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Μετά και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις, στα σούπερ μάρκετ μειώθηκαν το Μάρτιο οι τιμές σε...

Αυξημένη ήταν το 2023 η επισκεψιμότητα στους αρχαιολογικούς χώρους της Πρέβεζας

Αυξημένη ήταν το 2023 η επισκεψιμότητα στους αρχαιολογικούς χώρους της Πρέβεζας και στο Μουσείο...

Ισημερινός: Οι αρχές συνέλαβαν τον φερόμενο ηγέτη της συμμορίας Los Lobos

Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Ισημερινού και η εθνική αστυνομία ανακοίνωσαν  ότι συνέλαβαν...

Ευρωεκλογές: Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος – Πού εντοπίζονται οι περισσότερες, ποιες οι ηλικίες

Περισσότεροι από 114.200 ψηφοφόροι έχουν εγγραφεί έως σήμερα προκειμένου να ψηφίσουν επιστολικά στις ευρωεκλογές...

Περισσότερα