ΑρχικήGossipΠρωτότυπα σενάρια της σειράς τα «Φιλαράκια» βρέθηκαν σε κομοδίνο και βγαίνουν στο...

Πρωτότυπα σενάρια της σειράς τα «Φιλαράκια» βρέθηκαν σε κομοδίνο και βγαίνουν στο «σφυρί

Δημοσιεύθηκε:

Τα πρωτότυπα σενάρια από δύο επεισόδια της σειράς Friends που διασώθηκαν από έναν κάδο απορριμμάτων πωλούνται σε δημοπρασία. Τα προσχέδια του φινάλε της τέταρτης σεζόν βρέθηκαν το 1998 από ένα μέλος του προσωπικού του Fountain Studios, στο Wembley, όπου γυρίστηκαν τα δύο επεισόδια.
Η Amanda Butler, του οίκου δημοπρασιών Hanson Ross στο Royston του Hertfordshire, δήλωσε ότι θα έπρεπε να είχαν καταστραφεί «για να μην διαρρεύσει το τέλος» αλλά τελικά βρέθηκαν και αναμένεται να πωληθούν από 600 έως 800 λίρες.
Χρησιμοποιήθηκαν για το φινάλε της σεζόν το οποίο αποτελούνταν από δύο επεισόδια με τίτλο The One With Ross’s Wedding. Μέλη του βασικού καστ, μεταξύ των οποίων ο Matthew Perry, η Jennifer Aniston και ο David Schwimmer, γύρισαν τις σκηνές στην Αγγλία.
Ο άνθρωπος που βρήκε τα σενάρια και θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του εργαζόταν στα Fountain Studios μέχρι το 1999, αλλά είχε κρατήσει τα σενάρια σε ένα συρτάρι στο κομοδίνο πριν κάνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα.
«Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν σε ποιο μέλος του καστ θα μπορούσαν να ανήκουν» είπε.
«Όταν ήρθα να αδειάσω το γραφείο μου, τα έβαλα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο. Ξέχασα ότι τα σενάρια ήταν εκεί. Κατέληξαν σε ένα συρτάρι στο κομοδίνο μου και από τότε βρίσκονται εκεί. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να τα είχα πετάξει. Αυτά τα σενάρια αξίζει να πάνε σε έναν μεγάλο θαυμαστή της σειράς».
Στις 12 Ιανουαρίου θα βγουν στο σφυρί μαζί με ένα φούτερ της παραγωγής και ένα κουτί DVD των Friends. Η κ. Butler δήλωσε ότι δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκαν τα σενάρια, αλλά θα πρέπει να ήταν κάποιος από το καστ ή το συνεργείο της τηλεοπτικής σειράς.
«Υπάρχει ένα αυτοκόλλητο για έναν τύπο που ονομάζεται John Lanzer και είναι σκηνογράφος, οπότε πιθανόν να ήταν δικά του», είπε. Η Butler που είναι φαν της σειράς παραδέχτηκε ότι είναι «είναι απλά σουρεαλιστικό να το διαβάζεις και να βλέπεις γραπτώς αυτό που έχεις δει στην οθόνη».

Τελευταία νέα

Στο «σφυρί» Ιδιωτικό νησί στην Πρέβεζα – 3.750.000 ευρώ με οικοδομική άδεια για την κατασκευή ανεξάρτητων κατοικιών

Οι ελπίδες των 150 ιδιοκτητών νησιών ανά την Ελλάδα, τα οποία εκτιμάται ότι πωλούνται,...

Η παρουσίαση του βιβλίου “της σιωπής” του Φώτη Μαραζόπουλου

Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα στο θέατρο ΦΑΟΣ η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «της σιωπής» του...

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...

Άρτα: Αρτινοί επιχειρηματίες και πολίτες εξαπατήθηκαν από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα την Αθήνα – Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Άρτας για απάτη από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα...

Περισσότερα

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...