ΑρχικήGossipΣτέλιος Κουδουνάρης: «Έχω άποψη για τα πάντα – Αν με βγάλεις εκτός...

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχω άποψη για τα πάντα – Αν με βγάλεις εκτός εαυτού μιλώ κυπριακά»

Δημοσιεύθηκε:

Ο δημοφιλής fashion designer, Στέλιος Κουδουνάρης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι του αρέσει να λέει πάντα τη γνώμη του και αποκάλυψε ποιό πράγμα είναι αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο.

«Πολύς κόσμος θεωρεί ότι είμαι αγενής επειδή λέω αυτά που θέλω να πω, αλλά δεν τους αρέσουν. Νευριάζω, υπάρχουν συναισθήματα , είναι τόσες πολλές οι ώρες στα γυρίσματα του My Style Rocks που το ζούμε. Δεν υπάρχει κανένας ρόλος, είμαι έτσι κανονικά στη ζωή μου, στη δουλειά μου, με τους φίλους μου. Όποιος με ρωτήσει θα πω τα πράγματα όπως πρέπει να τα πω, όπως τα αισθάνομαι. Αν με ρωτήσει κάποιος. Είμαι ο καλύτερος σε αυτά, μόνο στα δικά μου δεν τα κάνω καλά. Έχω άποψη για τα πάντα μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου», δήλωσε.

«Παλιά ήμουν λίγο πιο παρεμβατικός, έλεγα τη γνώμη μου χωρίς να με ρωτήσουν. Αυτό το δούλεψα και το έφτιαξα. Αν με βγάλεις εκτός εαυτού μιλώ κυπριακά. Δεν βρίζω. Όταν καταλαβαίνω ότι μου λες ψέματα, ή να το ξέρω ότι  μου λες ψέματα, εκεί βγαίνω εκτός εαυτού», τόνισε.

«Στους φίλους και τους πελάτες μου θα απαντήσω όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου, όταν μου στέλνει κόσμος μηνύματα για γνώμη απαντώ ευγενικά ότι δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί για να απαντήσεις κάτι πρέπει να ξέρεις το στυλ του άλλου, όλες τις συνθήκες, τις παραμέτρους», ξεκαθάρισε.

«Πολύ συχνά καταλαβαίνω τον χαρακτήρα κάποιου από το τι φοράει. Δεν βαθμολογώ έξω, αλλά σκέφτομαι. Παλιά όταν έβγαινα το βράδυ, πήγαινα στα μαγαζιά και παρατηρούσε όλα νυχτα, έκανα ιστορίες κλπ, τώρα δεν το κάνω», αποκάλυψε.

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Σε Εξέλιξη Έρευνα από την ΑΑΔΕ – Στο μικροσκόπιο όλοι οι «φτωχοί» με ακριβά γούστα

Ελέγχουμε όλο το φάσμα της οικονομίας, αλλά μια που μιλάμε για τον συγκεκριμένο έλεγχο,...

Φυσικό υδρογόνο: Ο νέο ενεργειακός «χρυσός» που κρύβεται στην Ήπειρο

Έρευνες για τον εντοπισμό υπόγειων «ταμιευτήρων», οι οποίοι ενδέχεται να περιέχουν έναν νέο ενεργειακό...

“Το Ρωμαϊκό Θέατρο της Νικόπολης Ξεπερνά τα Σύνορα – Ταξίδεψε στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής στο Σικάγο

Τα πολύ σημαντικά νέα αρχαιολογικά δεδομένα που προέκυψαν κατά τις εργασίες αναστήλωσης και διαμόρφωσης...

Καταστροφή από τη φωτιά σε επιχείρηση ξυλείας στην Καλαμιά Άρτας

Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (19/2), σε επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στην...

Περισσότερα