ΑρχικήGossipΣυγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: « «Το γύρισμα ήταν η μοναδική μου ελπίδα...

Συγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: « «Το γύρισμα ήταν η μοναδική μου ελπίδα για να φάω», αλλιώς την έβγαζα με ένα καλαμάκι»

Δημοσιεύθηκε:

Στην εκπομπή Δύο στις 10 παραχώρησε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία του Δον Κιχώτη.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο απρόσμενο καλλιτεχνικό του ξεκίνημα και τα δυο πρώτα χρόνια στην Αθήνα που δεν είχε χρήματα ούτε για φαγητό.

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογήθηκε: «ένα πρωινό μου λέει ένας φίλος μου, «ένας Κουτσομύτης κάνει μια ταινία και θα κάνει κάστινγκ, θα πάω και μετά πάμε να πιούμε έναν καφέ». Πάω και γω εκεί, κάθομαι, με ρώτησε ο βοηθός του Κουτσομύτη αν είμαι και γω για το κάστινγκ, του απάντησα πως περίμενα τον φίλο μου και εκείνος μου είπε δεν μπαίνεις και συ μέσα;». Μπήκα, μίλησα με τον κ. Κουτσομύτη, με βλέπει και… παίρνει εμένα και δεν παίρνει τον φίλο μου! Όχι γιατί ήμουν καλύτερος, αλλά του άρεσε η φυσιογνωμία μου».

«Για μια βδομάδα ξεκίνησα και έμεινα δυο χρόνια στην Αθήνα κάνοντας ταινίες. Αυτά ήταν τα πιο ωραία μου χρόνια γιατί πραγματικά εκεί δεν είχα τίποτα να φάω. Τίποτα. Με φιλοξενούσε ο φίλος μου, συνέχεια πήγαινα με τα πόδια γιατί δεν είχα ούτε λεωφορείο να πάρω και κάθε μέρα πήγαινα στο γύρισμα γιατί έκαναν break και έβγαζαν για να φάμε. Πήγαινα για να μπορώ να τρώω, αλλιώς την έβγαζα με ένα καλαμάκι το μεσημέρι και ένα καλαμάκι το βράδυ».

«Είχαμε κάνει την πρώτη ταινία και βλέπω σε ένα περίπτερο να έχει κάνει για εμάς αφιέρωμα η εφημερίδα Αυγή. Δεν είχα όμως λεφτά να την πάρω και καθόμουν έξω από το περίπτερο, άνοιγα μία μία τη σελίδα για να δω τη φωτογραφία μας» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Τελευταία νέα

Μεγάλο Πανηγύρι στο Σταυροχώρι Πρέβεζας για τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος την Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2024

Το Σταυροχώρι Πρέβεζας ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος το μεγάλο πανηγύρι για τον εορτασμό...

Λαθροθήρες Σκότωσαν Δύο Ζαρκάδια στην Άρτα

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την αναζήτηση λαθροθήρων, η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής...

Έρχεται στην Άρτα “Ο Καραγκιόζης Ναυαγοσώστης” από το θέατρο σκιών Αθανασίου

Στην καλοκαιρινή πλαζ του θεάτρου σκιών ο Καραγκιόζης μας αναλαμβάνει χρέη ναυαγοσώστη. Όλα κυλάνε...

Εξειδικευμένο Μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς στην Αναζήτηση του Αγνοούμενου στο Μιτσικέλι

Η Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου αντιδρά γρήγορα και αποτελεσματικά στην έκτακτη κατάσταση που προέκυψε...

Περισσότερα