ΑρχικήGossipΖήνα Κουτσελίνη: «Είναι πολύ εύκολο να γίνεται κανείς αυλικός και δύσκολο να...

Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι πολύ εύκολο να γίνεται κανείς αυλικός και δύσκολο να κοιτάζει τον άλλον στα μάτι…»

Δημοσιεύθηκε:

Για τις φήμες που θέλουν το Mega Καλημέρα να «κόβεται», αλλά και τη Ναταλία Γερμανού και τις δηλώσεις της για τον συνεργάτης της, μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη στο «Πρωινό Σουσού».

«Δεν θεωρώ ότι θα κοπεί η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Νομίζω ότι όλοι θα σκεφτούν ώριμα και αντικειμενικά. Στον απολογισμό, η εκπομπή της, από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, έχει πολύ καλή τηλεθέαση, σε σχέση με τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού που ακολουθούν. Αντικειμενικά έχει πάει πάρα πολύ καλά. Είναι απέναντι από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που και φέτος σαρώνει, αυτό όμως δεν αποδυναμώνει τη δική της ισχύ.

Είναι ένα πρόσωπο και έχει πολλούς ανθρώπους κοντά της, πολύ δυνατούς, που ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενο.  Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν στο Mega είναι να κόψουν την εκπομπή της Ελεονώρας που και καλά πάει και καλό αποτέλεσμα έχει στους ανθρώπους του μέσου», δήλωσε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Για το ότι το Mega Καλημέρα μειώθηκε κατά 20 λεπτά, τόνισε: «Ενδεχομένως, να ήθελαν να δώσουν, σε αυτήν την περίοδο που είναι αρκετά ενημερωτική, ένα τέταρτο παραπάνω. Εγώ δεν το αντιμετωπίζω αρνητικά αυτό, γιατι θεωρώ ότι καμιά φορά οι συνθήκες επιβάλλουν μια τόση δα αλλαγή. Καμιά φορά, το ένα τέταρτο για μια εκπομπή είναι μικρή αλλαγή».

Για τη Ναταλία Γερμανού, απάντησε: «Η Ναταλία μίλησε με την καρδιά της, όπως κάνει χρόνια τώρα. Είναι μια παρουσιάστρια από το Α μέχρι το Ω και μάλιστα είπε ότι είναι και υπήρξε αυστηρή με τον εαυτό της, άρα, όταν ένας άνθρωπος βλέπει τα δικά του λάθη, το έντιμο είναι να τα πει και στον απέναντί του, γιατί αν καμιά φορά χαϊδεύεις τα αυτιά του άλλου, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μην τον βοηθήσεις να πάει παρακάτω. Είναι πολύ εύκολο να γίνεται κανείς αυλικός και δύσκολο να κοιτάζει τον άλλον στα μάτια λέγοντάς του την αλήθεια. Ακόμα δυσκολότερο, να τα πω εγώ σε εσένα και να μην πάω στους ανωτέρους μου και να τους ζητήσω απλά ή την απόλυσή σου ή να σε διώξω».

 

 

Znews.gr

Τελευταία νέα

Σε Εξέλιξη Έρευνα από την ΑΑΔΕ – Στο μικροσκόπιο όλοι οι «φτωχοί» με ακριβά γούστα

Ελέγχουμε όλο το φάσμα της οικονομίας, αλλά μια που μιλάμε για τον συγκεκριμένο έλεγχο,...

Φυσικό υδρογόνο: Ο νέο ενεργειακός «χρυσός» που κρύβεται στην Ήπειρο

Έρευνες για τον εντοπισμό υπόγειων «ταμιευτήρων», οι οποίοι ενδέχεται να περιέχουν έναν νέο ενεργειακό...

“Το Ρωμαϊκό Θέατρο της Νικόπολης Ξεπερνά τα Σύνορα – Ταξίδεψε στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής στο Σικάγο

Τα πολύ σημαντικά νέα αρχαιολογικά δεδομένα που προέκυψαν κατά τις εργασίες αναστήλωσης και διαμόρφωσης...

Καταστροφή από τη φωτιά σε επιχείρηση ξυλείας στην Καλαμιά Άρτας

Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (19/2), σε επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στην...

Περισσότερα