ΑρχικήΉπειροςΆρτα: Υπόθεση Γιάννη Καγκάνη: Έλαβε περίεργα έγγραφα για την υιοθεσία του από...

Άρτα: Υπόθεση Γιάννη Καγκάνη: Έλαβε περίεργα έγγραφα για την υιοθεσία του από το ίδρυμα Πεντέλης!

Δημοσιεύθηκε:

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της μυστηριώδους υιοθεσίας του Γιάννη Καγκάνη.  Ο 42χρονος χρυσοχόος υιοθετήθηκε από δύο αγαπημένους και δεμένους γονείς από την Άρτα και μεγάλωσε μέσα σε ένα ζεστό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Ωστόσο, η υιοθεσία του φαίνεται να μην έγινε κάτω από τις πιο διαφανείς διαδικασίες. Σε συνάντηση που είχε πρόσφατα με την βιολογική του μητέρα έμαθε πως στο νοσοκομείο της είχαν πει πως είχε πεθάνει και την είχαν βάλει να υπογράψει ένα σχετικό χαρτί. Είναι πολύ πιθανό πίσω από την υιοθεσία του να βρίσκεται κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Οι εξελίξεις

Σήμερα, ο Γιάννης Καγκάνης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μαζί με τον δικηγόρο του για να καταθέσουν αίτημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να λάβουν από το ίδρυμα Πεντέλης (πρώην ΠΙΚΠΑ) όλο τον φάκελο που περιέχει τα έγγραφα που αφορούν την υιοθεσία του.

Ο 42χρονος ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως επισκέφτηκε και ο ίδιος την δομή που ήταν το πρώτο «σπίτι» του και ζήτησε να λάβει τα χαρτιά που αποδεικνύουν τις νόμιμες διαδικασίες για την υιοθεσία του.

Όμως, όπως τόνισε, του χορηγήθηκαν μόνο μερικά από αυτά τα οποία είναι πολύ περίεργα! Συγκεκριμένα, είπε πως δεν φέρουν τις σωστές ημερομηνίες και υπογραφές!

Τελευταία νέα

Στο «σφυρί» Ιδιωτικό νησί στην Πρέβεζα – 3.750.000 ευρώ με οικοδομική άδεια για την κατασκευή ανεξάρτητων κατοικιών

Οι ελπίδες των 150 ιδιοκτητών νησιών ανά την Ελλάδα, τα οποία εκτιμάται ότι πωλούνται,...

Η παρουσίαση του βιβλίου “της σιωπής” του Φώτη Μαραζόπουλου

Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα στο θέατρο ΦΑΟΣ η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «της σιωπής» του...

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...

Άρτα: Αρτινοί επιχειρηματίες και πολίτες εξαπατήθηκαν από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα την Αθήνα – Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Άρτας για απάτη από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα...

Περισσότερα

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...