ΑρχικήΉπειροςΆρτα: Ολλανδοί τουρίστες έκαναν διακοπές και τους έκλεψαν τα Ρομά

Άρτα: Ολλανδοί τουρίστες έκαναν διακοπές και τους έκλεψαν τα Ρομά

Δημοσιεύθηκε:

Μια οικογένεια από την Ολλανδία αποφάσισε να περάσει τις διακοπές της στην Ελλάδα, ταξιδεύοντας με το τροχόσπιτό της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε διάφορες περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της πόλης της Άρτας, επιλέξανε ένα ασφαλές σημείο στάθμευσης για το τροχόσπιτο, όπως είχε προβλεφθεί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, απόλαυσαν την περιήγησή τους στην πόλη, δοκίμασαν τοπικές γεύσεις και επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα. Ωστόσο, όταν επέστρεψαν στο τροχόσπιτο τους, αντιμετώπισαν μια ανεπίθετη έκπληξη: το τζάμι του τροχόσπιτου είχε σπαστεί και κάποια αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός φορητού υπολογιστή, είχαν κλαπεί.

Ο φορητός υπολογιστής ήταν απαραίτητος καθώς χρησιμοποιούνταν για την εργασία τους και για την εκπαίδευση των παιδιών τους, τα οποία παρακολουθούσαν τα μαθήματά τους online.

Αν και κάποιοι κάτοικοι της Άρτας προσέφεραν βοήθεια, η απογοήτευσή τους ήταν μεγάλη.

Τελευταία νέα

Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Πληθαίνουν οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη...

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Περισσότερα