ΑρχικήΉπειροςΕγνατία Οδός: Άλογα «κόβουν βόλτες» στην σήραγγα του Ανήλιου

Εγνατία Οδός: Άλογα «κόβουν βόλτες» στην σήραγγα του Ανήλιου

Δημοσιεύθηκε:

Η Εγνατία Οδός βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας τις τελευταίες. Αφενός διότι υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησής της σε ιδιώτη, ο οποίος θα έχει την ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας για περίοδο 35 ετών. Αφετέρου διότι έκλεισαν δίδυμες σήραγγες καθώς εκφράστηκαν φόβοι για την στατική τους επάρκεια.

Πρόσφατα, εμφανίστηκαν 5-6 άλογα να σουλατσάρουν μέσα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της σήραγγας του Ανήλιου, όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευτυχώς οι οδηγοί χαμηλώσαν ταχύτητα και άναψαν τα αλάρμ, προκειμένου να ειδοποιήσουν τα οχήματα που ακολουθούσαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζώα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό, καθώς συχνά είναι τα περιστατικά με αρκούδες που έχουν εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο και έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα.

Τελευταία νέα

Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Πληθαίνουν οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη...

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Περισσότερα