ΑρχικήΉπειροςΕκτός Ελέγχου Ιερέας στην Άρτα - Επιτέθηκε στην Πρώην Σύζυγό του και...

Εκτός Ελέγχου Ιερέας στην Άρτα – Επιτέθηκε στην Πρώην Σύζυγό του και στους Αστυνομικούς στα δικαστήρια

Δημοσιεύθηκε:

Ένας ιερέας από την Αιτωλοακαρνανία προκάλεσε σκάνδαλο στα Δικαστήρια της Άρτας, όταν επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του και σε αστυνομικούς, ενώ εκδικαζόταν η υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών του.

Ο ιερέας είχε ήδη χειροδικήσει προ έτους σε βάρος δύο ατόμων στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να τους στείλει στο νοσοκομείο. Αυτό το περιστατικό οδήγησε στον χωρισμό του με την σύζυγό του.

Στην δικαστική αίθουσα, ο ιερέας έχασε την ψυχραιμία του και χτύπησε την πρώην σύζυγό του, που έπεσε αναίσθητη. Επίσης, επιτέθηκε και σε μία αστυνομικό, που προσπαθούσε να τον συγκρατήσει.

Η διαδικασία διακόπηκε και ο ιερέας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκεί, συνέχισε την επίθεσή του σε μία αξιωματικό υπηρεσίας, δημιουργώντας ένα ακόμα επεισόδιο.

Ο εισαγγελέας ενημερώθηκε για το περιστατικό και έδωσε εντολή για τη μεταφορά του ιερέα στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, καθώς ο ιερέας φάνηκε να είναι εκτός εαυτού. Ακόμα και στο νοσοκομείο, όμως, συνέχισε τις επιθέσεις, αυτή τη φορά σε συγγενικά πρόσωπα της πρώην συζύγου του, που βρισκόταν εκεί για εξετάσεις.

Η υπόθεση παραμένει ανοικτή, με τον ιερέα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, υπό την επιτήρηση του εισαγγελέα.

 

Τελευταία νέα

Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Πληθαίνουν οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη...

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Μοιράζουν σαλμονέλα και σταφυλόκοκκο… με τα σχολικά γεύματα Σοκαριστικές φωτογραφίες με ωμό κοτόπουλο σε Δημοτικό σχολείο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα σχολικά γεύματα που μοιράζονται καθημερινά στα σχολεία της Ελλάδας...

Περισσότερα