ΑρχικήΉπειροςΕργαζόμενος στο Δήμο Σουλίου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού χόρτων

Εργαζόμενος στο Δήμο Σουλίου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού χόρτων

Δημοσιεύθηκε:

Ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε έναν εργαζόμενο του Δήμου Σουλίου κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού χόρτων. Ο εργαζόμενος έπεσε από ύψος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος, στα χέρια και στα πόδια, μετάφερθηκε στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, με ανακοίνωσή του, θέτει ερωτήματα για το περιστατικό. Επισημαίνει ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι συνοδός απορριμματοφόρου και όχι εργαζόμενος στην υπηρεσία πρασίνου, υπονοώντας ότι του ανατέθηκαν εργασίες εκτός των καθηκόντων του.

Επιπλέον, ζητά ενημέρωση για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας και αν ενημερώθηκαν ο τεχνικός ασφαλείας και η επιθεώρηση εργασίας. Καλεί επίσης τους εργαζόμενους να μην εκτελούν εργασίες πέραν της ειδικότητας τους.

Τελευταία νέα

Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Πληθαίνουν οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη...

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Περισσότερα