ΑρχικήΉπειροςΗγουμενίτσα: Αυτός είναι ο διεφθαρμένος αστυνομικός που μετέφερε 102 κιλά κάνναβης

Ηγουμενίτσα: Αυτός είναι ο διεφθαρμένος αστυνομικός που μετέφερε 102 κιλά κάνναβης

Δημοσιεύθηκε:

Μια σκοτεινή σελίδα της πραγματικότητας αποκαλύπτεται στην Ηγουμενίτσα, με μια εξαιρετικά ανησυχητική υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ο συλληφθείς αστυνομικός της δίωξης ναρκωτικών, ο Κ.Ν., 41 ετών, φέρεται να μετέφερε στο υπηρεσιακό όχημά του μια ασύλληπτη ποσότητα κάνναβης, καθώς αποκαλύφθηκαν 102 κιλά ναρκωτικού υλικού.

Ο οδηγός του οχήματος, Κ.Ν., βρέθηκε να είναι αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, ενώ ο συνεπιβάτης του, Α.Μ., 41 ετών, προέρχεται από το χωριό Σαλέ του Δήμου Κονίσπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, από την έρευνα προκύπτει ότι ο αστυνομικός Κ.Ν. βρισκόταν σε υπηρεσία κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκε ότι ο συνεργάτης του, Δ.Ο., 50 ετών, βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Επιπλέον, κατά την έρευνα εντοπίστηκε και το πιστόλι του αξιωματικού Δ.Ο.

Η αντιμετώπιση του συμβάντος ήταν άμεση και σκληρή, με τη σύλληψη του Κ.Ν., του Α.Μ. και του Δ.Ο. να γίνεται με εντολή του Εισαγγελέα. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, παρουσιάζονται ο αστυνομικός που μετέφερε τα 102 κιλά κάνναβης, καθώς και τα άλλα μέλη του κυκλώματος που συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ στην Ηγουμενίτσα.

Αυτή η πρωτοφανής υπόθεση αναδεικνύει την ανάγκη για αποτελεσματική επιτήρηση και διαχείριση της αστυνομικής δράσης, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η ενίσχυση της ασφάλειας του κοινού. Τέτοιες πράξεις απειλούν το κοινωνικό υγεία, και απαιτούν αποφασιστική δράση για την εξάλειψη των εγκληματικών δραστηριοτήτων.

Τελευταία νέα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Απογοήτευση και Αποδοκιμασία για την Κυβερνητική Πολιτική του Κυριακού Μητσοτάκη

Μια νέα δημοσιότητα της Metron Analysis αποκαλύπτει την αυξανόμενη απογοήτευση και αποδοκιμασία των πολιτών...

Στη διεκδίκηση μιας θέσης στα Πανεπιστήμια 3.193 μαθητές από τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Ηπείρου

3.193 μαθητές από τα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ της Ηπείρου ξεκινούν τις πανελλαδικές...

Απίστευτο περιστατικό μεταξύ συγχωριανών: 50χρονος προσπάθησε να σκοτώσει 27χρονο πατώντας τον με το τρακτέρ

Απίστευτο περιστατικό μεταξύ συγχωριανών εκτυλίχθηκε στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου στον Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας...

«Τρέχει» η οικοδομή στην Ήπειρο – Πρώτη στην κατάταξη με άνοδο 115,9%

Η οικοδομική δραστηριότητα στην Ήπειρο βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, αντανακλώντας τη γενικότερη ανάπτυξη του...

Περισσότερα