ΑρχικήΉπειροςΙωάννινα: Αστυνομικοί γιούχαραν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη (Βίντεο)

Ιωάννινα: Αστυνομικοί γιούχαραν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη (Βίντεο)

Δημοσιεύθηκε:

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, καλούμενος για επίσκεψη στα Ιωάννινα, βρέθηκε στο επίκεντρο με έντονες αποδοκιμασίες δεκάδων αστυνομικών. Μέλη συνδικαλιστικών ενώσεων της Ηπείρου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατάφεραν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους με δυναμικό τρόπο, κατά την άφιξη του υφυπουργού στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Συνθήματα όπως “βγείτε να δείτε που μας οδηγείτε” και “είμαστε και εμείς λαός, φτάνει πια ο εμπαιγμός” ακούστηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ η αποδοκιμασία επεκτάθηκε και στον υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, όπου οι αστυνομικοί κρατούσαν πανό εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Σωματείων (ΠΟΑΣΥ) επισημαίνει τα αιτήματα των αστυνομικών για αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας τους, αποκατάσταση των μισθών, αύξηση των νυχτερινών και εκφράζει απογοήτευση για την κυβερνητική πολιτική. Επιπλέον, ανακοινώνει τη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, στην Πλατεία Συντάγματος.

Τελευταία νέα

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Μοιράζουν σαλμονέλα και σταφυλόκοκκο… με τα σχολικά γεύματα Σοκαριστικές φωτογραφίες με ωμό κοτόπουλο σε Δημοτικό σχολείο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα σχολικά γεύματα που μοιράζονται καθημερινά στα σχολεία της Ελλάδας...

Κόβονται στο μισό οι συντάξεις χηρείας – Στα κάγκελα είναι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι

Στα κάγκελα είναι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι καθώς βρίσκονται για άλλη μία φορα αντιμέτωποι με «μαχαίρι» στις...

Περισσότερα