ΑρχικήΉπειροςΙωάννινα: «Δώρο ζωής» από 63χρονη από την Άρτα που έχασε τη μάχη...

Ιωάννινα: «Δώρο ζωής» από 63χρονη από την Άρτα που έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Χατζηκώστα

Δημοσιεύθηκε:

Μια 63χρονη γυναίκα, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, έδωσε ένα θαρραλέο και αξιέπαινο δώρο ζωής, παρά την απώλεια της μάχης. Καταγόμενη από την περιοχή της Άρτας και έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, η κατάστασή της δυστυχώς επιδεινώθηκε, καθιστώντας τη μάχη για τη ζωή ανέφικτη.

Ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι, αντιμετωπίζοντας τον πόνο με αξιοπρέπεια, αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δωρεά οργάνων, προσφέροντας μια δεύτερη ευκαιρία σε συνανθρώπους που περίμεναν με αγωνία αυτά τα πολύτιμα δώρα.

Οι νεφροί και οι οφθαλμοί της 63χρονης αναχώρησαν για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτρέποντας σε άλλους να ανακτήσουν την υγεία τους και να συνεχίσουν τις ζωές τους.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια της εκλιπούσης και τους ευχαριστεί για το ανθρώπινο μεγαλείο τους.

Συγχαιρεί το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου, καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.

Τελευταία νέα

Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Πληθαίνουν οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη...

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Μοιράζουν σαλμονέλα και σταφυλόκοκκο… με τα σχολικά γεύματα Σοκαριστικές φωτογραφίες με ωμό κοτόπουλο σε Δημοτικό σχολείο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα σχολικά γεύματα που μοιράζονται καθημερινά στα σχολεία της Ελλάδας...

Περισσότερα