ΑρχικήΉπειροςΉπειρος: Συνεχίζεται η έξαρση ιώσεων και covid - Τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και...

Ήπειρος: Συνεχίζεται η έξαρση ιώσεων και covid – Τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και οι γιατροί διαμαρτύρονται για ελλείψεις προσωπικού.

Δημοσιεύθηκε:

Για τέταρτη εβδομάδα καταγράφεται σημαντική αύξηση του ιϊκού ίχνους στα αστικά λύματα των Ιωαννίνων που σημαίνει ότι η πανδημία ιώσεων και covid ακόμη δεν έχει φτάσει στην κορύφωσή της.

Τα νοσοκομεία ασφυκτιούν ένεκα της συρροής και των νοσηλειών ασθενών και οι γιατροί διαμαρτύρονται για ελλείψεις προσωπικού.

Το ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ο Περιφερειάρχης αποδεχόμενος την αναγκαιότητα, δεσμεύτηκε για ανάληψη πρωτοβουλίας εξεύρεσης περίπου 12 εκατ. που απαιτούνται για  επέκταση και ίδρυση νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Το θέμα της ανέγερσης νέου ΤΕΠ έθεσε και η συνδικαλιστική ηγεσία των Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο περιθώριο της συνάντησης της ΠΟΕΔΗΝ με τον υπουργό Υγείας.

Τελευταία νέα

Στο «σφυρί» Ιδιωτικό νησί στην Πρέβεζα – 3.750.000 ευρώ με οικοδομική άδεια για την κατασκευή ανεξάρτητων κατοικιών

Οι ελπίδες των 150 ιδιοκτητών νησιών ανά την Ελλάδα, τα οποία εκτιμάται ότι πωλούνται,...

Η παρουσίαση του βιβλίου “της σιωπής” του Φώτη Μαραζόπουλου

Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα στο θέατρο ΦΑΟΣ η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «της σιωπής» του...

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...

Άρτα: Αρτινοί επιχειρηματίες και πολίτες εξαπατήθηκαν από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα την Αθήνα – Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Άρτας για απάτη από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα...

Περισσότερα

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...