ΑρχικήΉπειροςΟ ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύθηκε:

Σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στο εστιατόριο “OVEN” στην παραλία της Πρέβεζας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ξενοδοχειακού ομίλου “MAST Hotels & Resorts”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διοίκηση του ομίλου, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κ.α. Η εκπρόσωπος του ομίλου κα Ρόη Ιωάννου πλαισιωμένη από τον Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου και μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Χρήστο Ιωάννου και τον πατέρα τους κ. Στράτο Ιωάννου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και αποδοτική χρονιά.

Για την οικογένεια Ιωάννου η δημιουργία μόνιμων και μακροχρόνιων εργασιακών σχέσεων με το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου αποτελεί προτεραιότητα, για αυτό και στο σύντομο χαιρετισμό τους, τόσο η Ρόη, όσο και ο Στράτος Ιωάννου, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που ήταν οι εργαζόμενοι, τονίζοντας τη σπουδαία συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία του ομίλου.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με κλήρωση δώρων για τους εργαζόμενους που στη συνέχεια διασκέδασαν με τον Dj Γιώργο Μαρίνο και τον τραγουδιστή Τηλέμαχο Ζέη.
Το 2024 είναι μία σημαντική χρονιά για τον όμιλο “MAST Hotels & Resorts” που αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο και ταχέως αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο της Ηπείρου, με δυναμικότητα χίλιες πεντακόσιες και πλέον κλίνες, στις επτά ξενοδοχειακές της μονάδες σε Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη, ενώ απασχολεί περισσότερους από τετρακόσιους εργαζόμενους.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο “MAST Hotels & Resorts”:
Η Mast Hotels & Resorts είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που αναπτύσσει, διαχειρίζεται και μισθώνει ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Οι τρεις πυλώνες της φιλοσοφίας μας είναι η αριστεία, η διαφάνεια και η συνεχής βελτιστοποίηση. Επιτυγχάνουμε ανάπτυξη κορυφαίας και κατώτατης γραμμής μέσω πειθαρχημένων μεθόδων πωλήσεων και μάρκετινγκ
υψηλών προδιαγραφών, εστιασμένης στρατηγικής, λειτουργικής αριστείας, αυστηρού ελέγχου κόστους και προσέγγισης με επίκεντρο τον πελάτη.

Η ομάδα μας αποτελείται από διαφορετικά υπόβαθρα, από συμβουλές διαχείρισης έως αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αλλά με εκτενή πρακτική εμπειρία φιλοξενίας.

Τελευταία νέα

Κρήτη: Επιχειρηματίας προσέλαβε Παλαιστίνιο να «τσιμεντώσει» τον Ισραηλινό συνεταίρο του και την μητέρα των παιδιών του

Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο από αστυνομική ταινία αλλά είναι πέρα για πέρα...

Έντονες Αντιδράσεις για την Απαγόρευση Κυκλοφορίας Φορτηγών στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί μεταξύ ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών, ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, εξαιτίας...

Ιωαννινα: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για τα αιολικά σε Κούρεντα και Γοργόμυλο

Αρνητικές ήταν οι γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου...

Εκπληκτική Ανακάλυψη: 800 Ετών Μεσαιωνικές Ταφόπλακες Βρέθηκαν σε Ναυάγιο στη Βρετανία (Βίντεο)

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από Βρετανούς αρχαιολόγους στον κόλπο Στάντλαντ, στα ανοικτά των ακτών...

Περισσότερα