ΑρχικήΉπειροςΟ ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Δημοσιεύθηκε:

Σε μία ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στο εστιατόριο “OVEN” στην παραλία της Πρέβεζας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ξενοδοχειακού ομίλου “MAST Hotels & Resorts”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διοίκηση του ομίλου, εργαζόμενοι, εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κ.α. Η εκπρόσωπος του ομίλου κα Ρόη Ιωάννου πλαισιωμένη από τον Διευθύνων Σύμβουλο του ομίλου και μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Χρήστο Ιωάννου και τον πατέρα τους κ. Στράτο Ιωάννου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους μια καλή και αποδοτική χρονιά.

Για την οικογένεια Ιωάννου η δημιουργία μόνιμων και μακροχρόνιων εργασιακών σχέσεων με το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου αποτελεί προτεραιότητα, για αυτό και στο σύντομο χαιρετισμό τους, τόσο η Ρόη, όσο και ο Στράτος Ιωάννου, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης που ήταν οι εργαζόμενοι, τονίζοντας τη σπουδαία συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία του ομίλου.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με κλήρωση δώρων για τους εργαζόμενους που στη συνέχεια διασκέδασαν με τον Dj Γιώργο Μαρίνο και τον τραγουδιστή Τηλέμαχο Ζέη.
Το 2024 είναι μία σημαντική χρονιά για τον όμιλο “MAST Hotels & Resorts” που αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο και ταχέως αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο της Ηπείρου, με δυναμικότητα χίλιες πεντακόσιες και πλέον κλίνες, στις επτά ξενοδοχειακές της μονάδες σε Πρέβεζα, Πάργα, Σύβοτα, Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη, ενώ απασχολεί περισσότερους από τετρακόσιους εργαζόμενους.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο “MAST Hotels & Resorts”:
Η Mast Hotels & Resorts είναι μια εταιρεία φιλοξενίας που αναπτύσσει, διαχειρίζεται και μισθώνει ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Οι τρεις πυλώνες της φιλοσοφίας μας είναι η αριστεία, η διαφάνεια και η συνεχής βελτιστοποίηση. Επιτυγχάνουμε ανάπτυξη κορυφαίας και κατώτατης γραμμής μέσω πειθαρχημένων μεθόδων πωλήσεων και μάρκετινγκ
υψηλών προδιαγραφών, εστιασμένης στρατηγικής, λειτουργικής αριστείας, αυστηρού ελέγχου κόστους και προσέγγισης με επίκεντρο τον πελάτη.

Η ομάδα μας αποτελείται από διαφορετικά υπόβαθρα, από συμβουλές διαχείρισης έως αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, αλλά με εκτενή πρακτική εμπειρία φιλοξενίας.

Τελευταία νέα

Στο «σφυρί» Ιδιωτικό νησί στην Πρέβεζα – 3.750.000 ευρώ με οικοδομική άδεια για την κατασκευή ανεξάρτητων κατοικιών

Οι ελπίδες των 150 ιδιοκτητών νησιών ανά την Ελλάδα, τα οποία εκτιμάται ότι πωλούνται,...

Η παρουσίαση του βιβλίου “της σιωπής” του Φώτη Μαραζόπουλου

Πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα στο θέατρο ΦΑΟΣ η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «της σιωπής» του...

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...

Άρτα: Αρτινοί επιχειρηματίες και πολίτες εξαπατήθηκαν από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα την Αθήνα – Προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Άρτας για απάτη από φιλανθρωπικό οργανισμό με έδρα...

Περισσότερα

Ξεκίνησε η κρίση στην αγορά σοκολάτας – Τεράστιες ελλείψεις κακάο

Ο κόσμος της σοκολάτας αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις κακάο. Στις αρχές Μαρτίου, οι τιμές είχαν ήδη υπερδιπλασιαστεί σε διάστημα...