ΑρχικήΉπειροςΠρέβεζα: Η Δημοτική Παράταξη “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” Ζητά Ποινική Δίωξη για Διαχείριση Αδέσποτων...

Πρέβεζα: Η Δημοτική Παράταξη “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” Ζητά Ποινική Δίωξη για Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων μετά το ατύχημα του 16χρονου

Δημοσιεύθηκε:

Ο Γιώργος Νίτσας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Νίκο Τζίμα και Θοδωρή Δράκο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας για να συζητήσουν τις πιθανές ποινικές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων από τη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Νίτσας παρουσίασε τις απόψεις της παράταξής του και ζήτησε να ασκηθεί ποινική δίωξη ενάντια στη Δημοτική Αρχή και τους υπεύθυνους, επισημαίνοντας την ανάγκη για άμεση εμπλοκή των δικαστικών αρχών. Η κίνηση αυτή ακολουθήθηκε μετά από συμβάν με 16χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά όταν προσπάθησε να αποφύγει επίθεση αδέσποτων και κατέληξε να χτυπήσει σε διερχόμενο όχημα.

Ο κ. Νίτσας υπογράμμισε ότι η παράταξή του έχει εξαντλήσει όλους τους δυνατούς τρόπους πολιτικής επέμβασης και ότι δεδομένης της αδυναμίας της Δημοτικής Αρχής να βρει λύση, δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από τη δίωξη. Επίσης, επέκρινε τους υφιστάμενους για επιθέσεις αδέσποτων σε πολίτες, που μπορεί να προκλήθουν βλάβες και κίνδυνου, και ότι η Δημοτική Αρχή φέρει ευθύνη γ’ αυτό. Τόνισε ότι ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα για την πρόληψη τέτοιων συμβάντων στο μέλλον και να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών. Πρότεινε τη δημιουργία ενός συστήματος επιτήρησης και ελέγχου των αδέσποτων, καθώς και τη συνεργασία με οργανώσεις προστασίας ζώων για τη διαχείριση και φροντίδα τους.

Η συζήτηση με τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών έκλεισε με τη δέσμευση για περαιτέρω έρευνα και αξιολόγηση των πληροφοριών που παρουσίασε η Δημοτική Παράταξη “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”. Ο κ. Νίτσας εκφράζει την ελπίδα ότι η δίκαιη και αποφασιστική δράση θα ληφθεί για να αποφευχθούν μελλοντικά ατυχήματα και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στην πόλη.

Τελευταία νέα

Όλγα Γεροβασίλη: ΜΕΘ Άρτας σε ..αναστολή λειτουργίας!

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής Αχαίας και...

Ο Εξορκισμός: Ένα υπερφυσικό θρίλερ τρόμου του Τζόσουα Τζον Μίλερ με τον Ράσελ Κρόου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου, «The Pope's Exorcist». Ο ηθοποιός μεταμορφώνεται στον διάσημο...

Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική (μεταγλωττισμένο) – Από Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Η ακαταμάχητη τρυφερότητα των πάντα (όπως την αγαπήσαμε και στα... «Κουνγκ-φου Πάντα») και τα...

Νέα κινηματογραφική εβδομάδα από σήμερα Πέμπτη 04 Ιουλίου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Horizon: Ένα αμερικανικό έπος - Ο Κέβιν Κόστνερ κατακτά εκ νέου την Άγρια Δύση Τo...

Περισσότερα