ΑρχικήΉπειροςΣτράτος Ιωάννου: «Μακροχρόνια προβλήματα της Βιομηχανικής Ζώνης Πρέβεζας δρομολογήθηκαν και οδεύουν προς...

Στράτος Ιωάννου: «Μακροχρόνια προβλήματα της Βιομηχανικής Ζώνης Πρέβεζας δρομολογήθηκαν και οδεύουν προς τη λύση τους»

Δημοσιεύθηκε:

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου με την συμμετοχή εκπροσώπων της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ, υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε Πρέβεζας, του προέδρου της ΔΕΥΑΠ Γιάννη Δαρδαμάνη , στελεχών της επιχείρησης κλπ.
Η σύσκεψη ήρθε σε συνέχεια αντίστοιχων πρωτοβουλιών που είχε αναλάβει η Π.Ε Πρέβεζας αναδεικνύοντας τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την ΒΙΠΕ και τις εγκατεστημένες σε αυτή επιχειρήσεις.
Όπως προέκυψε από τη συνάντηση η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ανταποκρινόμενη στα αιτήματα της Π.Ε Πρέβεζας έχει ήδη προβεί στην δρομολόγηση σημαντικών έργων περίπου 3.000.000 ευρώ που έχουν ορίζοντα ολοκλήρωσης το καλοκαίρι του 2025 .
Ήδη έχουν εκπονηθεί οι μελέτες, ορίστηκαν οι επιβλέποντες και βρίσκονται σε διαδικασία δημοπράτησης οι εργασίες που πρόκειται να λύσουν τα σοβαρά προβλήματα της διευθέτησης των ομβρίων και των ακαθάρτων λυμάτων της ΒΙΠΕ.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά θέματα όπως το οδικό δίκτυο και ο ηλεκτροφωτισμός της Βιομηχανικής Ζώνης και για τα οποία δρομολογήθηκαν λύσεις.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που καρποφόρησαν προσπάθειες ετών ενώ ευχαρίστησε τη Διοίκηση, τους μηχανικούς και τα στελέχη της ΕΤΒΑ -ΒΙΠΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιάννη Δαρδαμάνη χαρακτηρίζοντας καθοριστική την συμβολή του .
Καταλήγοντας δε ο κ. Ιωάννου αναφέρει ότι η επίλυση των προβλημάτων αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη τόσο για τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, όσο και για την τοπική κοινωνία.

Τελευταία νέα

Ψηφιακή κάρτα: Μία ώρα «μπόνους» στους εργοδότες με την σφραγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Από την 1η Ιουλίου μπαίνουν σε εφαρμογή τόσο η ψηφιακή κάρτα οργάνωσης του ωραρίου όσο και...

Φωτιά στα Τζουμέρκα – Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ξέσπασε φωτιά στα Τζουμέρκα. Η πυρκαγιά...

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 50χρονο σάτυρο

Τέσσερα ανήλικα κορίτσια έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 50χρονο άντρα, μέσα σε αστικό λεωφορείο...

Νέα τραγωδία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 20χρονος – Επέστρεφε από πανηγύρι και το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε δέντρο

Βαρύ είναι το πένθος στις Γκαγκάλες του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο για τον άδικο χαμό του...

Περισσότερα