ΑρχικήΉπειροςΣυνεργάτιδα Δημάρχου Ζίτσας Απειλεί Εργαζομένους Με Παράνομες Πρακτικές

Συνεργάτιδα Δημάρχου Ζίτσας Απειλεί Εργαζομένους Με Παράνομες Πρακτικές

Δημοσιεύθηκε:

Περιέργειες «πρακτικές» επιστρατεύει συνεργάτιδα του δημάρχου Ζίτσας – όπως καταγγέλλει με ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων – προκειμένου να επιβάλλει στους δημοτικούς υπαλλήλους την συνέχιση της αποκομιδής απορριμμάτων από κάδους που βρίσκονται σε ιδιωτικούς χώρους επιχειρηματιών!

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων, σημειώνει: 

Με ένα ανυπόγραφο ηλεκτρονικό μήνυμα, η ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Ζίτσας, απειλεί να ελέγξει «την σκοπιμότητα των ενεργειών» των εργαζόμενων που διαμαρτύρονται για την αποκομιδή απορριμμάτων από κάδους που βρίσκονται σε ιδιωτικούς χώρους  αν δεν την ενημερώσουν που βρίσκονται οι κάδοι, αλλιώς τους καλεί να αποσύρουν το έγγραφο τους!!!!

Η δημοτική αρχή Ζίτσας συνεχίζει το αφήγημα «δεν ξέρω δεν είδα» σε ποιες επιχειρήσεις μπαίνουν τα απορριμματοφόρα και κάνουν αποκομιδή απορριμμάτων στο πλαίσιο των διευκολύνσεων προς τις βιομηχανίες που έχουν έδρα στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Ζίτσας οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τους κάθε είδους ειδικούς συνεργάτες/ «υπεύθυνους επικοινωνίας» /οικονομολόγους (!)  που φυσικά δεν έχουν καμία αρμοδιότητα πειθαρχική ή διοικητική για να επικοινωνούν και ακόμα περισσότερο να απειλούν τους μόνιμους υπαλλήλους.

Η υπηρεσία που βγάζει το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων γνωρίζει επακριβώς που βρίσκονται οι κάδοι και φυσικά η «υπεύθυνη επικοινωνίας» μπορεί να απευθυνθεί αρμοδίως σε περίπτωση που έχει απορίες.

Το Σωματείο μας θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια που απαιτείται για να προστατεύσει τα μέλη του από τέτοιου είδους  «απειλές».

Τελευταία νέα

Κρήτη: Επιχειρηματίας προσέλαβε Παλαιστίνιο να «τσιμεντώσει» τον Ισραηλινό συνεταίρο του και την μητέρα των παιδιών του

Μια υπόθεση που μοιάζει με σενάριο από αστυνομική ταινία αλλά είναι πέρα για πέρα...

Έντονες Αντιδράσεις για την Απαγόρευση Κυκλοφορίας Φορτηγών στην Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί μεταξύ ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών, ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, εξαιτίας...

Ιωαννινα: Αρνητικές γνωμοδοτήσεις για τα αιολικά σε Κούρεντα και Γοργόμυλο

Αρνητικές ήταν οι γνωμοδοτήσεις της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου...

Εκπληκτική Ανακάλυψη: 800 Ετών Μεσαιωνικές Ταφόπλακες Βρέθηκαν σε Ναυάγιο στη Βρετανία (Βίντεο)

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε από Βρετανούς αρχαιολόγους στον κόλπο Στάντλαντ, στα ανοικτά των ακτών...

Περισσότερα