ΑρχικήΚόσμοςΕφιαλτική Προειδοποίηση από τον Βούτσιτς: «Τρεις με Τέσσερις Μήνες απέχουμε από τον...

Εφιαλτική Προειδοποίηση από τον Βούτσιτς: «Τρεις με Τέσσερις Μήνες απέχουμε από τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο» – Η Δύση Αποκρύπτει το Τίμημα από τους Πολίτες»

Δημοσιεύθηκε:

 

Ο πρόεδρος της Σερβίας Α.Βούτσιτς έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο ελβετικό περιοδικό «Weltwoche» στην οποία δήλωσε ότι πιστεύει πως ο κόσμος οδηγείται σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες!

Είπε μάλιστα με νόημα ότι η λέξη «ειρήνη» έχει κηρυχθεί απαγορευμένη και κανείς δεν την αναφέρει.

Πρόσθεσε ότι κανείς από τους Δυτικούς ηγέτες δεν έχει αποκαλύψει στους πολίτες τους ότι θα πληρώσουν όλοι μαζί ένα πολύ μεγάλο τίμημα γι’ αυτό τον πόλεμο!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σέρβος πρόεδρος:

«Οδεύουμε προς μια μεγάλη καταστροφή και φαίνεται ότι το τρένο έχει ήδη φύγει από τον σταθμό και δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Κανείς στη Δύση δεν μιλά πια για ειρήνη παρά μόνο για περισσότερο πόλεμο.

Η Δύση πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει και να βγάλει εκτός μάχης τη Ρωσία. Νομίζω ότι η Δύση κάνει λάθος.

Και οι δύο πλευρές πιστεύουν τώρα ότι είναι υπαρξιακό ζήτημα για αυτούς, οπότε δεν νομίζω ότι θα βρουν λύση εκτός από τον πόλεμο και τα πάντα διακυβεύονται.

Στην Ευρώπη, οι ηγέτες ενεργούν ως μεγάλοι ήρωες, αλλά δεν είναι ειλικρινείς και δεν λένε στους πολίτες τους ότι θα πληρώσουν όλοι ένα μεγάλο τίμημα αν έρθει σε πόλεμο.

Εάν αυτές οι μεγάλες δυνάμεις δεν κάνουν κάτι σε σύντομο χρονικό διάστημα για να λυθεί αυτή η κατάσταση είμαι σίγουρος ότι θα οδηγηθούμε σε μία πολύ μεγάλη καταστροφή.

Εάν πιστεύεις ότι ο άλλος μπλοφάρει τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις καλύτερα χαρτιά αλλά πιστεύεις ότι ο άλλος έχει χειρότερα από σένα.

Όμως δεν είσαι σίγουρος για αυτό γιατί δεν έχεις δει τα χαρτιά του άλλου.

Μου προξενεί πολύ μεγάλη εντύπωση ότι κανείς δεν επιχειρεί να σταματήσει τον πόλεμο.

Καταλαβαίνω ότι στην Δύση πιστεύουν πως θα κερδίσουν εύκολα την Ρωσία και μετά θα εισέλθουν στον χώρο της (ο Σέρβος πρόεδρος μιλάει για εισβολή στο ρωσικό έδαφος!) και η Ρωσία όπως είναι σήμερα θα σταματήσει να υπάρχει!

Γιατί αναφέρω ότι είμαστε κοντά στην άβυσσο; Γιατί οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν, που σημαίνει ότι η Ρωσία δεν μπορεί νικήσει γιατί η πολιτική τους επιρροή θα αποδυναμωθεί.

Κατά δεύτερο λόγο η γεωπολιτική θέση της Δύσης και της ΕΕ θα αποδυναμωθεί τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να ανανεωθεί ξανά.

Κατά τρίτο λόγο θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας και θα ξεκινήσουν νέες εχθρικές ενέργειες κατά της συλλογικής Δύσης.

Ας δούμε και την άλλη πλευρά. Αν η Ρωσία χάσει θα πάψει να υπάρχει όπως είναι σήμερα.

Όταν λοιπόν έχεις δύο πλευρές που απέχουν τόσο πολύ η μία από την άλλη, οι επιθυμίες τους είναι τόσο διαφορετικές, και διακυβεύονται τόσα πολλά, τότε κανείς από τους δύο δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό του να χάσει.

Ποιος είναι έτοιμος να χάσει 1 εκατομμύριο, 2 εκατομμύρια, 15 εκατομμύρια; Εγώ δεν είμαι έτοιμος να χάσω ούτε ένα άτομο.

Πιστεύω ότι είμαστε πολύ κοντά σε μία παγκόσμια σύγκρουση. Δεν απέχουμε από αυτήν περισσότερο από τρεις με τέσσερις μήνες!».

Τελευταία νέα

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη Φιλιππιάδα για μια μοναδική συναυλία την Πέμπτη 18 Ιουλίου

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, προσφέρει...

Όλγα Γεροβασίλη: ΜΕΘ Άρτας σε ..αναστολή λειτουργίας!

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής Αχαίας και...

Ο Εξορκισμός: Ένα υπερφυσικό θρίλερ τρόμου του Τζόσουα Τζον Μίλερ με τον Ράσελ Κρόου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου, «The Pope's Exorcist». Ο ηθοποιός μεταμορφώνεται στον διάσημο...

Ο Πάντα-Πανγκ στην Αφρική (μεταγλωττισμένο) – Από Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Δημοτικός Θερινός Κιν/φος “Ορφέας” Άρτας

Η ακαταμάχητη τρυφερότητα των πάντα (όπως την αγαπήσαμε και στα... «Κουνγκ-φου Πάντα») και τα...

Περισσότερα