ΑρχικήΚόσμοςΓια αυτό πάνε προς εμφύλιο οι ΗΠΑ! Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τα σύνορα...

Για αυτό πάνε προς εμφύλιο οι ΗΠΑ! Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τα σύνορα – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε:

O Dr. Phil McGraw, συμμετείχε στο podcast του Joe Rogan Experience αυτή την εβδομάδα για μια ευρεία συζήτηση, συμπεριλαμβανομένης μιας λεπτομερούς περιγραφής του πρόσφατου ταξιδιού του Dr. Phil στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Αυτά που ειπώθηκαν σοκάρουν και δείχνουν πως αυτό που συμβαίνει στα σύνορα των ΗΠΑ οδηγεί πράγματι τα πράγματα στα άκρα και προς εμφύλιο, καθώς στα σύνορα με το Μεξικό βρίσκονται πλάι-πλάι δύο εντελ΄ς διαφορετικές νοοτροπίες και μάλιστα με διαφορετικά χρώματα: Οι ομοσπονδιακοί του Μπάιντεν με τα πράσινα και οι Τεξανοί εθνοφύλακες με τα καφέ!

Σε μόλις μία μέρα στα σύνορα, ο γιατρός είπε ότι ήταν σοκαρισμένος με την κατάσταση και εξήγησε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει μετατρέψει τους συνοριοφύλακες σε «κοινωνικούς λειτουργούς» για τους παράνομους μετανάστες, ανοίγοντας ουσιαστικά την κερκόπορτα για να επέλθει χάος στις ΗΠΑ!

“Πήγαν εκεί κάτω για να είναι φρουροί και λένε, “Αυτό που κάνουμε τώρα αντί να συλλάβουμε αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι χαιρετάμε αυτούς τους ανθρώπους και τους φροντίζουμε και τους δίνουμε χρήματα και πόρους…” είπε στον Rogan… .

Σύμφωνα με τον Phil, οι πράκτορες ελέγχου των συνόρων έχουν γίνει ουσιαστικά κοινωνικοί λειτουργοί για τους παράνομους μετανάστες και για αυτό επεμβαίνει, για παράδειγμα στο Τέξας, η Εθνοφρουρά εναντίον τους!

Όπως είπε, δείχνοντας, γιατί οδηγούνται σε εμφύλιο οι ΗΠΑ:

«Ξέρεις, υπάρχουν οι συνοριοφύλακες του Τέξας και φορούν καφέ στολές. Και έπειτα υπάρχουν οι ομοσπονδιακοί που φορούν πράσινες.

Κι αν σε συλλάβει κάποιος με καφέ στολή, συλλαμβάνεσαι, επεξεργάζονται τα στοιχεία σου και σε διώχνουν πίσω. Αν σε συλλάβει κάποιος με πράσινη στολή, συλλαμβάνεσαι, επεξεργάζονται τα στοιχεία σου, σου ορίζουν δικάσιμο σε 4 χρόνια, 7 χρόνια ή οποτεδήποτε και σ’ απελευθερώνουν μέσα στην χώρα…

Έτσι, τρέχουν προς τις πράσινες στολές και τρέχουν μακριά από τις καφέ στολές…

Αν συναντήσουν έναν με πράσινη στολή, παίρνουν χαρτιά, χρήματα και μπαίνουν στη χώρα… Είναι εκτός ελέγχου!!!».

 

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EFE – el.gr

Τελευταία νέα

Άδωνης εκτός ελέγχου για Συμφωνία Πρεσπών: Καλεί Μητσοτάκη να την καταγγείλει, απαιτεί «συγγνώμη» από Τσίπρα, κατηγορεί ΗΠΑ για… υποδείξεις

Πληθαίνουν οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη...

Πειθαρχική Έρευνα για Προφορικές Αναθέσεις στον Δήμο Πρέβεζας

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας έχει ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για να ερευνήσει πιθανές ευθύνες...

Δήμου Ζηρού: Λουκέτο στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η απόφαση για την αναστολή λειτουργίας της δημοτικής δομής στην παλιά Παιδόπολη προκάλεσε αναστάτωση...

Μοιράζουν σαλμονέλα και σταφυλόκοκκο… με τα σχολικά γεύματα Σοκαριστικές φωτογραφίες με ωμό κοτόπουλο σε Δημοτικό σχολείο

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα σχολικά γεύματα που μοιράζονται καθημερινά στα σχολεία της Ελλάδας...

Περισσότερα