ΑρχικήΉπειροςΑποτροπιασμός με νέα κτηνωδία στο Δήμο Πάργας - Ασυνείδητος σκότωσε με φόλα...

Αποτροπιασμός με νέα κτηνωδία στο Δήμο Πάργας – Ασυνείδητος σκότωσε με φόλα σκύλο στη Βαλανιδόραχη Πρέβεζας

Δημοσιεύθηκε:

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά θανάτωσης ζώων στο Δήμο Πάργας. Aποτροπιασμό προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου με τον θάνατο ενός σκύλου –από φόλα– έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το γεγονός έγινε γνωστό από ανάρτηση στο Facebook από την πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου «Συλλόγος εθελοντών για την προστασία των ζώων στην Πάργα “Ζωή”» κ. Θέμιδα Σοφία Δούρβα, υπενθυμίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά κατά την οποία σκοτώνουν αδέσποτα στη συγκεκριμένη περιοχή και προτρέπει παράλληλα τον κόσμο να μιλήσει για να «σταματήσει επιτέλους αυτή η κτηνωδία».

Να θυμίσουμε ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό κακοποίησης ζώου στην περιοχή. Είναι η δεύτερη θανάτωση σκύλου, που καταγράφεται στη Βαλανιδόραχη Πρέβεζας το τελευταίο διάστημα, μετά την εγκληματική δράση κυνηγού που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο μπροστά σε παιδιά που έκαναν προπόνηση στο γήπεδο.

Στο σημείο που εντοπίστηκε η σκυλίτσα βρέθηκαν εθελοντές και Φιλόζωοι από το «Συλλόγο εθελοντών για την προστασία των ζώων στην Πάργα “Ζωή”» και ειδοποίησαν άμεσα τους αστυνομικού του Α.Τ Καναλακίου.

 

Η ανάρτηση στο Facebook από την πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου «Συλλόγος εθελοντών για την προστασία των ζώων στην Πάργα “Ζωή”» κ. Θέμιδα Σοφία Δούρβα.

Θανάτωση σκύλου νούμερο 2!!!!
Δηλητηρίαση αδέσποτου ξανά αλλά με διαφορετικό τρόπο…
Εθελοντές και Φιλόζωοι βρίσκονται στο σημείο αυτη τη στιγμή όπως και Αστυνομικοί του Α.Τ Πρέβεζας. Το ζώο μη με ρωτήσετε νεκρό εννοείται. Ο έλεγχος Microtsip ποστοποιεί ότι είναι αδέσποτο απ’τον κτηνίατρο Evangelos Tassos όπου ευχαριστούμε κιόλας.
Είμαστε σε συνεννόηση με το Α.Τ Καναλακίου, με τον αντιδήμαρχο Δημήτρης Μπούσιος όπως και με την Κτηνιατρική Υπηρεσία Πρέβεζας για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής οπως οφείλει βάσει νομοθεσίας να γίνει.
Ως Σοφία πραγματικά τι να πω? Πως ως πολίτες του Δήμου Πάργας μόνο χειρότερα καταφέρνουμε να πηγαίνουμε?
Ποτέ δε θα υπάρξει ανθρωπιά μέσα σας? Τι θα γίνει δηλαδή, θα μπαίνετε στις εκκλησίες να κανετε τον / την Καλό Χριστιανό ή Χριστιανή και θα γκρεμίζονται οι εκκλησίες πίσω σας? Ποτέ δε θα θυμηθείτε ότι οι γιαγιάδες, οι παππούδες ή οι προγιαγιάδες και προππαπούδες κοιμόντουσαν ανάμεσα τους (πρόβατα, γίδια, σκυλιά, γατιά) στα άχυρα και τώρα τι άλλαξε γίνατε όλοι από τζάκι? Αυτοί που θανατώνουν ζώα σε μια διαμάχη μεταξύ γειτόνων θα σκοτώσουν κι εσάς εξού και κανένα παιδάκι για να μην ξεχνάμε και πριν λίγο καιρό τον Πυροβολισμό με αποτέλεσματη Θανάτωση αδέσποτου σκύλου δίπλα απ’το γήπεδο ενώ έκαναν προπόνηση παιδάκια. Ιδού η Ρόδος κι ιδού και το πήδημα Κύριοι και Κυρίες.
Αλλά τι λέω??? ΟΜΕΡΤΑ όπως πάντα.

Τελευταία νέα

Σε Εξέλιξη Έρευνα από την ΑΑΔΕ – Στο μικροσκόπιο όλοι οι «φτωχοί» με ακριβά γούστα

Ελέγχουμε όλο το φάσμα της οικονομίας, αλλά μια που μιλάμε για τον συγκεκριμένο έλεγχο,...

Φυσικό υδρογόνο: Ο νέο ενεργειακός «χρυσός» που κρύβεται στην Ήπειρο

Έρευνες για τον εντοπισμό υπόγειων «ταμιευτήρων», οι οποίοι ενδέχεται να περιέχουν έναν νέο ενεργειακό...

“Το Ρωμαϊκό Θέατρο της Νικόπολης Ξεπερνά τα Σύνορα – Ταξίδεψε στο Αρχαιολογικό Ινστιτούτο της Αμερικής στο Σικάγο

Τα πολύ σημαντικά νέα αρχαιολογικά δεδομένα που προέκυψαν κατά τις εργασίες αναστήλωσης και διαμόρφωσης...

Καταστροφή από τη φωτιά σε επιχείρηση ξυλείας στην Καλαμιά Άρτας

Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (19/2), σε επιχείρηση εμπορίας ξυλείας στην...

Περισσότερα